Fatimka Merhabalar kızlar.Ben anne yanı, ahşap ve ya beyaz renk olan beşik almak istiyordum.1000liraya trendyolda var , daha başka nerden ala bilirim,önerileriniz var mı😊
Ebrufatih Fatimka Be ncede letgo vs dolapta sıfır ürünler de var uygun fiyatlı bak ben buldum bitane 500 e yatağı cininligi hiç kullanılmamış elimdeki beşik sıfır satabilirsem onu alcam
Tuba0621 Fatimka ben trendyoldan aldım organik ahsap ve cok memnun kaldık.. Bebişimizi de içinde görseydik hayırlısıyla 🥰
Sjana Fatimka kraftın park yatağını aldım ben ileride oyun oynar içinde ben yemek yaparken bir yere çarpıp gitmez içine koyarım diye nir çok özelliği var sallanıyo ve yan tarafı indirilince anne yanı oluyor katlanıncada çok küçük oluyor tatile vs giderken de götürücem
tcasl Fatimka evet Trendyoldan 5-6 oldu ben alalı ama ben beşiği ve yatağını aldım kenar korumalıklarini cibinligini felan almadım sevmediğim için öyle de fiyatı düştü 🙂
tcasl Fatimka gerçekten dört beş ay önceki fiyat ikiye katlanicak nerdeyse 😳 ama ben heyner markasından memnun kaldım kibar ve güzel beşikleri üç kademeli anne yani çok rahat kullanımı
Ebrufatih Fatimka bı tane bulduğum vardı elimdeki beşiği hemen satsam onu almayı düşünüyorum da mesela kadın bana otobüsle gönderecek beşik çok iyi
Glser Fatimka letgodan dan yatağı yan korumaliklari için de tertemiz 400 TL ye 2. Bebek benm hiç gerek görmedim sıfıra bebek arabamizi çalmışlar depodan onuda 2. El Alcam tamam