nevarneyokk Kıyafetlerini çok seven biri olarak zevkim oturduğundan beri belli başlı favori mağazalarım var ama bunların dışında hiç duymadığım gözden kaçırdığım güzellikler varsa bilmek isterim 💁🏻♀️😊
Haticebt nevarneyokk kameya’nın ürünleri hoşuma gidiyor benim bir de excuise markası güzel ürünler çıkartıyor bakabilirsiniz
AdenEva nevarneyokk artık favori mağazamız kalmadı ki dolar kuru sağolsun favori mağazamızdan bi mont almakla bi ev kirası aynı hesaba geliyo 😂😂
Nnurdan nevarneyokk https://instagram.com/holla_gugu?utm_medium=copy_link bu sayfayı takip ederim , güzel şeyler denk geliyor
Deletedmom15262 nevarneyokk kızzz yağ 100 TL olmuş dolar 10 u görmüş zara mango zirveyi bulmuş yandan çarklı koton waikiki bilen cozutmuş nerde bu millet nerde bu devlet ağlanacak halimize ahanda böyle gülüyoruz
nevarneyokk hamisanne_63 Ya waikiki ben küçükken lükstü .. Hani maymunlu poşet varken 😀 🥲🥲 Aklıma o geldi 😀
Deletedmom15262 hamisanne_63 yok ucuz yok malesef pazarlarda bile eşortman takımı 150 tl valla sonumuz hayr olsun 🌸🤲🏻
Deletedmom15262 nevarneyokk vereceksin oy ama bak kedi girdi elektrik kesildi olayı yok bizde çok şükür 🙈😂😂😂
nevarneyokk Deletedmom15262 Neyse Türkiyenin maçı başladı ben gidiyom 😀 Trt yi açın looooo as bayrakları as as 🇹🇷🇹🇷