Dermin Kızlar yardım edin bana 1 haftadır sırt ağrısı çekiyorum 27 haftalık hamileyim ne yaptıysam geçmedi ilaç da kullanamıyorum korse taktım oda fayda etmedi allah rızası için ne yapim ben ölcem artık dayanamıyorum artık nefesim kesiliyor doktoruma sordum norml dedi vucut genişliyor dedi 😢😢
Ebrubuse Dermin canım ben onu bi ay çektim ama sonunda bi çözüm bulmuştum, halının üstüne sert yere yatiyodum geçiyodu 🙂🙂
asenacicek Dermin benim 28 haftalık. Aşırı bir ağrım yok üstelik fıtık var belimde. Bazen belim ağrıyor dediğimde doktor hemen alttan muayene ediyordu sanırım erken doğum belirtisi olabilirmiş bu ağrılar o yüzden kontrol etmeden göndermiyordu beni. Açıklığı kontrol ediyordu hiçbir sorun yokmuş.
Mlk_dlk Bu dertten bende çok çektim, tam olarak sırtınızın neresi ağrıyor sağ veya sol diye ayrım yapabiliyor musunuz
Bellauz Cok gecmiş olsun, sırtınıza sıcak su torbası koyabilirsiniz. Gün içinde 3-4 kez 20 dk tutabilirsiniz. Onun dışında sıcak uygulama yaptıktan sonra kürek kemiklerinizi arkaya doğru5 sn sıkıştırıp bırakma hareketi cok yararlı olacaktır.
Ozlem2904 Dermin youtube da elcin demirelin sirt ve bel agrisi egzersizleri var onlari deneyin istersenjz
annesi_ Dermin 36 haftalığım benimde sağ kürek kemiğim ağrıyo ama ara ara sürekli olsa dayanamam çok pis bi ağrı sandalyede oturamıyorum mesela hemen ağrı giriyo illa koltukta yastık dayamam gerekiyo her gece yatmadan eşim 10dk masaj yapar sağolsun çok iyi geliyo bazen gece tutuyo ağrısı yastık dayalı yatıyorum sırtımda geçiyo az kaldı gerçi doğuma 2 haftam kaldı dayanıcam artık