Sibelkaikx 38+2gunluz ve artık bebeyim cok kasilmaya basladi dogum pozisyonunu da aldi hareketleri gittikce kisiliyo hereket edince de asaya vaslikilayarak hareket halinde bu haftalarda normal mi
sedayener- Sibelkaikx benim de 38+ 1 fena şekilde baskı yapıyor kasıklarım da hissediyorum vajina bölgem cok açıyor kasılmalar da cok sık benimde
Merveonay Sibelkaikx kendi ağzınla söylüyorsun doğum pozisyonu almış ve son haftalar diye sorunun içinde cevap zaten 😀 ilk doğum heyecan dorukta galiba 😀 gayet normal canım hatta kasıklarına öyle bir tekneler gelirki 😀 suyun gelir sancın başlar falan doğum başladı demektir
Sibelkaikx sedayener- aynen benim de aynilari oluyo benim doktorum bu donemlerde normal dedi doğum olsa bile bi sikinti olmaz dedi ama git gide siklasiyo kasilmalar
havvagulaktas sedayener- Ah o vajinadaki ağrı çok fena artık büyüdükçe dayanılmaz oluyor bazen nefes alıp verirken bile acıyor orası son haftalar gerçekten çok zormuş
sedayener- Sibelkaikx persembe sabahı sezeryan alınıcam bende. Ama bekler mi bilmiyorum kasık ve bel agrım çok yoğun şuan