annesi_ Bfduam 2 kere anestezisiz rahim filmi çekildim ben hiçte o kadar ağrılı değil benim canım çok tatlıdır normalde hafif bi ağrı oluyo dayanılmıcak gibi değil yarım saat oturuyorum biraz dinlenmiştim hemen geçmişti yani
Bfduam annesi_ buntamamen değişken, eski usülle cok farklıymış cekilme methodu yputupdan izleyince Rabbim kimseyi.bu yollarda koymasın🤲
gamzenurbozdere Sevdayilmaz üç dört gün sürdü az adet kanaması gıbı hatta ben. Gunluk ped taktık rahım fılmı cekıldıgım ayda on gün gecikti az bı yapısıklık vardı histereskopi amalıyatı oldum ilaç kullanıyorum şuan
Sevdayilmaz gamzenurbozdere cok gecmis olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz🤲😊kanamam bitti sayilir benim de cok az geliyor 1 2 gune tamamen biter inşallah
Merveeee45 bigunanneolucak sağ tüp tıkalı iki kere ilaç verdi açılmadı ama sol temiz bize hamile kalman için yeterli dedi
Merveeee45 Sevdayilmaz benim de sağ tüp tıkalı iki kere ilaç verdi açılmadı ama sol temiz bize hamile kalman için yeterli dedi
Sevdayilmaz Merveeee45 evet yeterli benim bi tanidigim o sekilde hamile şuan ,simdi dogmak üzere bebisi🥰🤲
Merveeee45 Sevdayilmaz biraz üzüldüm öyle dediği için bi yandan da umutlandım bende canım inşallah benim de kalır isteyen herkese nasip etsin rabbim