Esm1- Kızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız ben 25.haftadayım bu hafta içinde şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor ama çok kararsızım yükleme yaptırmayan anneler var mı acaba
evlatkokusu0806 Esm1- 22 haftalıkken doktor bana 1 ay sonra gel dedi yükleme için yani 26 haftalıkken ama 28 dede yapılıyor diye biliyorum İnternette öyle yazıyr
Caglaluna En son 28 de yapılıyor diye biliyorum canım. Ben yaptırmadım. Doktora sordum yaptırmalı mıyım diye. Yani tercih meselesi bazı gebelerim istemiyor ben de zorlamıyorum dedi. Ama eğer yaptırmayacaksan tokluk şekerine devamlı baktıracağım tahlille dedi
annesi_ Esm1- Benim doktorum gerek duymadı yapmadı bana 36.hafatmdayım 15 gün sonra doğum yapıcam allah nasip kısmet ederse inşallah 🤲🏻
Sermec27 Esm1- yaptırdım gebelik sekeri cıktı diyet yaptım doğuma kadar hatta diyet yetmedi insülin kullanmak zorunda kaldım lütfen ihmal etmeyin seker yüklemesinin zararı yok asıl şekeriniz oldugunu bilmezseniz ve dikkat etmezseniz o zaman büyük riskleri var bebek için
Ocak2022 Esm1- ben yaptırdım, adı şeker yüklemesi ama içtiğimiz o şekerli suyu günlük hayatta zaten her şeyden alıyoruz. Lütfen ihmal etmeyin, eğer çıkarsa da erkenden önlemini almış oluyoruz böylelikle 🥺
Esm1- Çok teşekkür ederim hanımlar verdiğiniz yanıtlar için ben dediğiniz gibi önce tokluk şekerine baktırayım açlık şekerim 80 doktor sadece tavsiye ediyorum dedi kesin yaptır diye bir şey demedi bakalım artık
Cocukgelisimci-biranne Esm1- ben 27. Haftamda yaptırdım. Benim gözümü çok korkuttular. Ay iğrenç ay bayıldım vs vs. Her neyse yaptırdım. Çok şükür bişey çıkmadı. Evet karnınız acıkıyor artık son kan tahlile doğru tansiyon düşüyor gibi oluyor ama tadı hiç ama hiiiiiiç kötü değil. Mesela bizde ailede şeker yok. Bende çıkmadı ama arkadaşımın ailesinde de yokmuş onda çıktı. Önce diyet verdiler fayda etmedi şimdi insülin kullanıyor. Bence ihmal etmeyin. Dünyanın en şekerli şeyini içirmiyorlar size. Normal çikolatadan daha az şekerli emin olun.
Algorab Esm1- 24-28.haftalar arasinda yapiliyor.Doktorunuz aksi bisey soylemediyse yaptirilmasi öneriliyor.
Caglaluna Kızlar tokluk şekerim 45 çıktı. Açlık da 75. O yüzden sağlık ocağındaki ebe yaptırmana gerek yok zaten aşırı düşük dedi. Doktoruna söyle sonuçları muhtemelen yaptırmaz dedi. Niye bu kadar düşük çıktı anlamadım ama