MMeltemmm Muni66 kese alttan bakınca gorunmustu benim doktor direk gelismemis demisti zaten bide benden surekli kahverengi akıntı geliyodu
Muni66 MMeltemmm bende de dün kanamam oldu ama bir iki damla doktor bu kadardan bir şey olmaz dedi çok geçmiş olsun size
MMeltemmm Belirlenmedi ben hamile oldugumu ogrendigimde bile kahverengi leke geliyodu hatta adet olucam saniyodum doktor bir haftaya duser dedi bir hafta sonra kahverengi leke kana döndü dusuk oldu
Belirlenmedi MMeltemmm anladım cnm çok geçmiş olsun benimde hiç lekelenmem olmuyor çok şükür ama işte boş gebelik dedi doktor inşallah kesede bebeğim oluşmuştur
MMeltemmm Belirlenmedi insallah bebegin olusmustur canım insan ister istemez psikolojik olarak cok etkileniyo kendini cok yıpratma 🌼🌼♥️benim bir arkadasim bebeginin kalp atisini 8 haftalıkken duydu ozamana kadar bekledi bence sende bekle her hangi bir lekelenmen yoksa
MMeltemmm Muni66 olabilir benim surekli geliyordu rabbim kalbinize gore versin insallah hayırlısı ne ise o olsun 🌼♥️
nuhunannesi42 Muni66 bende 7 haftalık gitmiştim kese boştu 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde bebeği de gördük kalp.atisinida duyduk niyle şeyleri çok kafaya takip araştırma bende köşede göremeyince panik yapıp sürekli araştırma yapmıştım sitrese girmestim
Belirlenmedi nuhunannesi42 ay beninde doktorum 7 haftalıkta görmedi ya 15 gün sonraya çağırdı inşallah benimde bir mucizem olur ve bebeğim görünür dua edin ne olur
Muni66 nuhunannesi42 o kadar çok araştırma yaptım ki çok sevindim sağlıcakla gelsin bebeğiniz İnşallah bizde görürüz
prensesim_66 Muni66 bende aynı şeyi yaşadım canım 7 saniyodum kese var bebek yoktu doktor 6 haftalik dedi geçen cuma gtmistim bir hafta sonra gel dedi yine de bekliyorum braz haftaya gdecem inşallah duyarım kalp atışını
Muni66 prensesim_66 inşallah hepimiz de hayırlısı ile duyarız canım geç döllenme demek ki Yozgatlı mısın
prensesim_66 Muni66 evet doktor da öyle dedi inşallah duyarız ilk gebeligimde de bu durumu yaşamıştım sonra duydum çok şükür 4 yasinda kızım evet yozgatliyim siz de mi oralisiniz