Glsh14 9 haftalik hamileyim dun aksamdan beri geçmeyen bi baş ağrım var sabah 9 gibi parol ictim.aslinda cok fazla ilac icmek istemiyorum ama dayanamiyorumda 2.parolu icsem bi zarari olur mu?
Zehra9616 Glsh14 gunde 3 4 tane icebilirsin araligini tam ayarla ama gecmis olsun bu zamanlarda agrin olmasi normal gecicektir buğu kaynat evinde burnun acik olsun soguk kompreste iyi gelir
Dijvar Glsh14 omuzlarına ve boynuna bebek yağı yada masaj kremi falan varsa masaj yaptır mutlaka geçiyor parolun zararı yok ama genelde damarlar sertleşince baş ağrısı oluyor demişti doktor bende kesin işe yaradı boyun bölgesine özellikle
Glsh14 Zehra9616 çok tesekkur ederim bu haftalarda bas agrisi olmasi normal mi yani?biraz burnum tikali birazda oksurugum var.yarin kbb doktoruna gideyim diyordum o zaman bisey yapmaz dimi
Zehra9616 Glsh14 normal bu haftalarda 13 14 e kadar surer bazen goz bile actirmaz o agri burnunun acik kalmasi onemli yeterli oksijen almalisin vucudun 3 kati fazla calistigi icin yetersiz oksijende bas agrisi oluyo korkma 😊
Glsh14 Zehra9616 Hic bilmiyordum zaten oyle resmen beynimin ici zonkluyor.sabah uyuyamadim kac kere uyandim agriyla agladim.peki burunun acik olmasi icin sprey kullanabiliyor muyum?