elfmoom Merhaba, çok ciddi bir konu ile ilgili desteğe ihtiyacım var. Aramızda avukat veya tanıdığı avukat olan birileri var mı? alanının özellikle Hasta ve Hastane ile ilgili olması tercihimdir🙏🏻
elfmoom ikimelekannesii22 çok teşekkür ederim🌸 1 yıldır süren gizlilik kararı olan bir davam var ölümüme sebebiyet vermekten. bununla ilgili de alanında gerçekten başarılı bir avukata ihtiyacım var
Mom3834 elfmoom ne oldu çok özel değilse ? Biz çok dava açıp uğraştığımız için belki yönlendirebileceğim bir avukat ve ya yöntem vardır.. bi kere yazmıştın sağlıkocagı mevzusu mu ?
elfmoom Mom3834 canım🌸 davanın gizlilik kararı var burdan açıklamam doğru olmaz, bi kuruma ölümüme sebebiyet vermeden dolayı dava açıldı da
Nymphadoraa Crcs etiketlendiğim konuyu okuyup cevap yazabilene kadar yarım saat geçti😐 uygulamada mı bir sıkıntı var benim telefonda mı acaba. Kasıyor diye günde birkaç kez girmeye başlamıştım zaten. Toptan sileceğim bu gidişle 🤦🏼♀️
elfmoom Mom3834 iyiyiz kuzum, bebekten önce olan bir şeydi geçen yıl şubat ayında 🙏🏻 çok şükür bebeğim de iyi ben de 🙏🏻