Buse27 13 haftalık gebeyim belim ve idrarda yanma var sıcak su torbasını belime koyuyorum bir zararı varmi
Zeyfey20 Buse27 yok cnm olmaz benimde 5aylıkken sırt ağrısından ne uza biliyordum nede otura biliyordum ama sıcak su torbası bile işe yaramazdı bebek büyüdükçe belli yerlere ağrı yapıyormuş benim en çok sırtıma vuruyordu ağrı şimdi de göğüs kafesimin altı ağrıyor
Damlasu_23 Buse27 idrarda yanma varsa büyük ihtimalle enfeksiyon söz konusu hastaneye git idarar testi ver bence
Teacherandmom Buse27 ayak altına koyabilirsiniz de diğer bölgelere koymayın erken doğumu tetikleyebilir
Polenpolen52 sadece ayaga koy , bel karın kasık kesınlıkle koyma sıcak ıyı degıl hamıle ıken gerek yok, ayagına koy
Petyynut Belinize koymamanız gerek diye biliyorum benim doktorum önermemişti ayağınıza olabilir sırtınıza olabilir
Damlasu_23 Buse27 Bende de çıktı Bikeereye mahsus ilaç verdiler suya karıştırdım içtim ama kolay kolay geçen bisey değil zaten
Seross10 Buse27 ben başlarda olan bel ağrım için 2 3 defa koydum bilmeden belime sıkıntı olmadı ama bence de koyulmamalı ayak altın koy