Zynp44 Kızlar tam bir kabus olan d vitamini 😓 inanılmaz zorlanıyorum kullanan varmı aranızda ben ekmeğe 10 damla damlatıp yiyorum ölüm gibi inanılmaz mide bulantısı yapıyo siz nasıl tüketiyorsunuz ? Düzenli kullanıyor musunuz?
Minigin_annesi0 Her hamile kullanıyo mu onu kaçıncı haftada veriyolar bana hala vermediler de 16. Haftadayım decavit le demir hapı kullanıyorum bitek
Zynp44 Minigin_annesi0 benim 12 haftada folik asit bitti 13 hafta da omega 3 olan ve diğer vitaminler olan bi hap bide devit 3 verdi d vitamini
Lulikli Minigin_annesi0 canım bildiğim kadarıyla decavitin içinde de d vitamini var ekstra d vitamini almana gerek yok o yüzden doktorun sana uygun olanını bu olarak gördü demekki
Mltmsncn Bana tadı bile gelmiyo onun. Çok şaşırdım 😀 Ben b12 benexol de olmustu. İğnesini istedim. Sizde bi sorun doktora belki iğnesi vardır.
Zynp44 asdfg3 mide bulantım yeni geçti sayılır bunu içince bazen kusuyorum çoğu zamanda 2 3 saat ağızıma geliyo sürekli bıktım resmen 😓
Aylinulu Zynp44 bende kullanamiyorum. Herkes hayret ediyo nasil tadi yok ki falan diye ben kutusunu gordugumde bile midem bulsniyo. Kullanmiyorum kullananlarin da d vitamin degerleri oyle havalara ucmuyor.Sprey formu var bide onu deneyebilirsiniz
Lulikli Zynp44 canım her gün 9 damla pedia kullanıyorum bende. Ama çok şükür bulantı yapmıyor. Acaba markadan mı kaynaklı. Ya da psikolojik mi senin
asdfg3 Zynp44 daha once kullanmistim hamile degilken o zaman bile kullanamamistim.. suyla cok kötü oluyor en mantiklisi kocaman ekmekle yemek sanirim
Fnen Zynp44 canım ben kahvaltıda kullanıyorum ekmeğin arasına döküyorum tadı olmuyor, bazen hassas olduğumda da ucuna biraz da peynir koyuyorum