Gokyuzum1 Kızlar merhaba,son 4 5 gündür sadece güldüğüm zamanlar da idrar kaçırma iş sorunu yaşıyorum aranızda varmı bu sorunu yalan çözüm nedir acaba
Hazall34 Gokyuzum1 çözümü yok tatlım bende de aynı sorun var dogumda sonra devam etmez ederse de tedavisi de var ameliyatı da dedi doktor ama
Aslhn12 Çözüm yok sanırım 😅😅🤣 sen yine gülerken kaçırıyorsun ben öksürürken ya da ayağa kalkmaya çalışırken bile kaçırıyorum 😅 günlük ped takıyorum mecbur öteki türlü çok baş edemedim :)
Gokyuzum1 Aslhn12 😂😂 ay öylesi daha kötü sanırım da bende gülmeye korkar oldum 🤭😂 ne olacak bizim bu hallerimiz
Hazall34 Gokyuzum1 inşallah ya bende durumlar cok fena çok korkuyorum sürekli aynı şeyi soruyorum doktora sinir oldu artık adam 🤣
Gokyuzum1 Hazall34 benim randevuma daha var o yüzden bi sorayım dedim ama normal bi durum galiba 😂😂 gittiğimde soracağım tabiki
Hazall34 Gokyuzum1 evet normal bir durummuş bebegin baskısından dolayı oluyormuş cogu zaman ve dogumdan sonra gecermiş geçmessede tedavisi varmış kafana takma yani ben çok takıyorum ama 🤣
Eylull17 Gebeliğin en komik yani tek gülerken olsa keşke hapşırırken öksürürken, hele kusarken bile 🤣