Tugbamete Benim gibi hafta sonu aöf sınavına girecek anne adayları var mı acaba 🙈 Hangi bölümleri okuyorsunuz kızlar ben 2. meslek olarak çocuk gelişimi seçtim. Çalışabildiniz mi nasıl ve nerelerden çalışıyorsunuz. 3 yaşında bir oğlum var çalışmak pek mümkün olmuyor ama çıkmış soruları çözüyorum ben inşallah etkisi olur diye düşünüyorum ☺️
Mrv1007 Tugbamete ben İstanbul üniversitesi açık öğretim okuyorum bizim de geçen hafta sonuydu sınavlarımız. Çocuk gelişimi lisans okuyorum ben de, bizim sınavlarda yoğunlukla çıkmış sorulardan vardı, inşallah sizin de öyle olur 🙏🏼
lunam Tugbamete ben geçen hafta girdim sınavlara 😊 istanbul üniversitesinin açıköğretiminde çocuk gelişimi okuyorum. Kendi videolarından notlarından çalıştım, biraz da çıkmış sorulara baktım. Sizin anadolu üniversitesi mi ata aöf mü?
Aysegul9371 Tugbamete bende çocuk gelişimi ama ben örgün eğitim okuyorum iki gün okul iki gün staj şeklinde bizimde bu hafta vizeler başladı 29.haftamdayim iyi gidiyo sınavlarım iki gündür 🤭
poncikveannesii Tugbamete Aöf ilahiyat 27 28 kasmda sınavlar var bu hafta misafrm olduğu için hiç çalşmadm ne yapacağımı bilmiyorum öncesi az biraz özet çıkartmştımda hiçbrnş anlamamştım zaten helede arapça 🙇🏻♀️
Tugbamete Mrv1007 inşallah konu sonu özetlerini okuyup testlerini çözüyorum birde son 5 senenin çıkmış sorularına çalışıyorum artık beynim sulandı valla olsada bitse bizimkide
Tugbamete lunam ata aöf önlisans benim. Konu özetleri konu sonu soruları ve son 5 yılın çıkmış sorularına çalışıyorum sağolsun oğlum pek izin vermiyor ama 10 günlüğüne teyzem geldi o bakarken baya çalışma fırsatım oldu hala test çözüyorum yoruma dayalılar çok kolay ama bilgiye dayalı olanları iyice ezberlemem gerekiyor eksiklerim var hala
zeyesra Bende İstanbul üniv. Sosyal hizmetler 4.sınıfım..hafta sonu sınavlarm vardı onlara girdim.. 35 hftalık hamileyim, finaller doğuma geliyor, ne yapacağım bilmiyorum :)
Tugbamete zeyesra benimde final doğuma 20 gün kalaya falan denk geliyor sıra başında doğurmazsak iyi 🙈
lunam Tugbamete kolay gelsin, bildiğiniz yerlerden çıksın inşallah 😊 Bizde de ezber sorular vardı doğrudur, onlar biraz zorluyor.
Tugbamete Aysegul9371 Allah kolaylık versin benim örgün şansım yok 32 yaşındayım 3 yaşında oğlum var ve hamileyim kombo 😂 inşallah benimde iyi geçer 🙏🏻
Aysegul9371 Tugbamete çocuğa bakan biri olduktan sonra olurda tabi size kalmış var sınıfımızda 33 yaşında bir kadın oda iki çocuklu ama aileler bakıyor tabi cocuklarina Hepimize kolay gelsin 🤭
Tugbamete Aysegul9371 annem rahmetli oldu kaynanamda yaşından ötürü bakamıyor evladıma bakanım olsa normalde diş teknikeriyim oğlumu doğurana kadar çalışıyordum ama çıkmak zorunda kaldım yine işime dönerdim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun 🥰
Tugbamete poncikveannesii banada oğlum müsade etmiyordu sağolsun teyzem geldi ona bakıyor dışarı falan çıkarıyor öylelikle çalışmaya başladım bende bu saat oldu 1 dersin tüm ünitelerini bitirdim özet çıkardım çıkmış sorularını çözdüm 2. Dersinde 1 ünitesini bitirdim inşallah yetiştiririm. Olmazsada olmaz dünyanın sonu değil ya ☺️
lunam Tugbamete valla ikinci dönemi kayıt yaptırsam mı yaptırmasam mı ben kararsızım 😬 benim de doğumdan bir kaç hafta sonra vizelerim. Bebişe bakan birileri olacak ama benim gidebilecek halim olacak mı hiç bilmiyorum 🙈