Gamze1903 Bu konu daha once acilmisti ama bulamadim postu kizlar kusura bakmayin😇 bu siteden alisveris yapicam ama fikir almak istedim daha once yapan var mi urunler guzel mi hem instgrami var hem internet sitesi ama guvenilir mi bilemedim bilenler yazarsa sevinirm☺💙
bebisimbenmmm Gamze1903 canim ben çok övüldüğu icin internet sayfasından aldim kapida ödemesi de var ürünleri fena değil cok uzun kullanmiycagimiz icin gormek icin aldim güvenilir yani sıkıntı çıkmadı 😊
Buse_ Gamze1903 2-3 haftaya mağazasına gidicem ben de dışardan gördüğüme göre genelde müşterileri hep oluyor mağazada
Alminaamm Ben 2dir siparis verdim hic bir sorun yasamadim canim😄 Urunlerde gayet iyii ama henuz yikamadim. Bakalim yikayinca cekme yapicak mii 🙄 Ama bende burda ki anne ve anne adaylarina guvenerekk aldim herkes memnun oldugunu soylemisti 😊
Aysun2834 Gamze1903 melis bebeyide tavsiye ederim oranın ürünleride çok kaliteli ben ikisinden alışveriş yapıyorum çalıştığım için çok gezip alma durumum olmuyor
Patito__ Bende siparis verdim 60tl uzeri kargo bedavaymis begendigim suleri aldm tsknederm araci arkadasa