Merve234 Merhaba Hamilelikte genel olarak hurma kayısı kurusu üzüm kurusu gibi tatlı şeylerle ihtiyacımı gidermeye calisiyorum. Sutlu tatlılar şekeri çok yükseltiyor mu siz nasıl tatli ihtiyacınızı gideriyorsunuz ?
poyrazinannesi3547 Merve234 hurma son ayda yenilebilir diye biliyorum doğumu tetikliyor bilginiz olsun 💐
Merve_0109 Merve234 sütlü tatlida iyiyorum şerbetli de iyiyorum kuruda iyiyorum boğazımdan hiç kismadım 37 haftalığım
Civcivinannesiii Merve234 tatli yerken okumam😬 Bende hep.kuuru meyve yiyorum incir kayisi vs. Ama arada canm isteyince serbetli tatli yiyorum zaten cok tatli seven ve yiyen biride olmadigim icin arada kacamak yapiyorum🙈🙈 ama sekerim varmi yokmu daha o zamana gelmedik
Merve234 poyrazinannesi3547 Evet duymuştum günde 1 tane yiyorum çok değil sakıncalı olmaz sanırım çünkü çok faydalı 🥰
poyrazinannesi3547 Merve234 evet faydalı tabiki ama ne olur ne olmaz ben yemiyorum 32 haftalık hamileyim 1 ay kala yerim gün kurusu tüketiyorum kayısı
Merve_0109 Merve234 Hayir yaşamadım şeker Yuklememide yaptım zaten oda normal çıkınca yemeye devam 😁🤣