Humay1 Merhaba hanimlar.19 haftalik hamileyim.bu gun detayli ultrasonda rahim agzini olcmek icin doktor alttan ultrasonla bakti.doktordan geldikden sonra akintimin icinde kan oldugunu gordum.sizce tehlikeli bir durummu? Neden ola bilir acaba?
Happy_001 Humay1 allta bakılmıyor kı canım ya karından olce biliyorlar ben 37 deyim bugun catı muanesi oldum yanı neden nıçin yaptı doktorunuz onu hala anlamadım ama doktora git gozuk canım tedbirini al
Ceysii01 Humay1 Rahim agzi uzunlugu karindanda ölcülür ama vajinal bakilan kadar dogru sonuç vermez ayrica karindan rahimde aciklik varmi yokmi görmekde kesin degil yine vajinal bakilir kan gelmesi herseye bagli olabilir tekrar doktora gidin
Cansurts asdfg3 Ben baktırdığımda alttan değil normal karından ultrason yapıyorlar ama doktordan doktora farkediyor mu ki bilemedim.
Humay1 asdfg3 Karindan bakti ilk once.rahim agzinin kac mm oldugunu en dogru alttan bakmakla soyleye bileceyini dedi.o yuzden alttan bakti.33 mm idi.her sey yolunda dedi.amma eve geldikten sonra akintiya karismis kan gordum camasirimda. o yüzden tedirgin oldum
Humay1 Ceysii01 evet o yuzden alttan bakti.her seyin yolunda oldugunu soyledi.eve geldikten sonra akintiya karismis kan gordum.tedirgin oldum