Elika0 Kızlar depend alırken bedene nasıl karar verdiniz ? Normalde kalçalarım var iç çamaşırı da L alıyorum dependde xL mi almalıyım daha rahat etmek için ? Şokta indirime girmişte. Bir de bi paket yeterli gelir mi ?
Nazli_ayar Elika0 Mezurayla bel ve kalça cevrenizi ölçebilirsiniz. Dependlerin üzerinde yaziyo zaten ölçüler. Ona göre alırsınız.
kubrakokcan Elika0 Ben 106 kilo ile doğuma girdim , iç çamaşırında da xl giyiyorum. Depend xl aldım çok rahat oldu
1999luanne patilibalik sezeryanda oluyoms ama normal doğumda kanama fazla olabiliyormuş hasta bezi veya depend kullaniliyomus
Elika0 1999luanne o sanırım belli olmuyor bi sorun olmazsa normal doğum yapacağım ama arkadaşım sezeryandı çok kanaması olmuştu
SeyranKor Elika0 ben de xl aldım 82 kg şuan artık büyük mü gelir bilmiyorum. İlk gebelik . Küçük olup sıkmasından iyidir diye düşünüp aldım.
Tugbamete Elika0 ben ilk doğumumda M beden kullanmıştım 68 kiloyla doğurdum bunda daha çabuk kilo alıyorum biraz daha şişerim diye düşünerekten birazda daha rahat olsun gibisinden L beden aldım büyük ihtimal yine 68-70 le doğururum
Pnryr Ben normal doğum yaptım 1 tane kullandım Deepend sonrası orkid e geçmiştim 2 tane arkadaşım vermişti ondan 1 tane kaldı bu doğumumda da onu kullanıcam 9 lu alıp da ziyan olsun istemiyorum
Ozgeeee2504 Elika0 ben ilk doğumumda bı paket dependi bitirmiştim olsa daha da kullanırdım aşırı kanamam vardı hasta bezi büyük ped bunladin hepsi sızıntı yapıyor xl alın iyi oluyor kullanırsınız bu arada fiyatı ne kadar olmuş e bebekte alacaktım ucuzsa şoktan alıyım bende
Elika0 Ozgeeee2504 37₺ ydi canım ben normalde iç çamaşırı da L giyiyorum Xl anca olur sanırım totişim biraz büyük 😂
Selver07 Bende ilk doğumda 1 hafta 10 gün kanama oldu ama 1 paket bitti 2. Pakette yarıda kaldı çok olmasa da sürekli değiştim kesinlikle alın iç çamaşırı gibi çok rahat kenardan yırt çıkar kullanışlı kendinize pedlerle işkence yapmayın yani 🌸
Elika0 Selver07 bende öyle düşünüyorum canım kanama olmasa bile hergün çamaşır değiştirmektense kullan at daha pratik olur ilk hafta için. Hijyen açısından da.
Asyaveannesi36 Elika0 ben 70 kiloyum 31+3 L aldım rahat olsun diye m de olur dediler ama rahat olsun diye l aldım siz xl alın bence
Merve-bebek Elika0 hadi ya en son baktığımda 47 lirayıdı İyiki söylediniz hemen gidip alayım teşekkür ederim 🙏