Bfduam Deletedmom_6 adetbolacak gibi kasık ağrısı oluyor muydu? Bir haftam var erken mi gelecek kırmızılar diye düşündürttü.
Asyarslan60 Deletedmom_6 ne güzel maşallah bizde çatlatma günü ve diğer 2 gün değerlendirdik sonra gün aşırı bakalım inşallah 🙏❤️
Candan_35 Bfduam kuzum benim catladiginda ayri agrim oldu ignenin 8.gunu falan baya agrim oldu kramplar kasilmalar falan tutunma agrisiymis o doktor sonradan soyledi ignenin 14.gunu falan bildiğin adet olunca olan sancidan oldu ama gelmedi test yaptim cikmadi 16.gunu falan test yaptim oyle cikti ignenin etkisi 14 gunde anca gidiyomus 15.gun falan adet olmazsan test yap kuzum hemen.
Bfduam Asyarslan60 burda sormayınca açıklanan iyi oldu nerde sormuşum diye düşünürdüm:) Ilk kez iğne oluyoruz bilemiyoruz ki etkilerini haliyle.
Deletedmom_6 Bfduam evet adet olacam sanmıştım göğüs ağrım bel ağrım vardı tüm adet belirtileri vardı kısaca ama hamileymişim 🤷🏼♀️
Asyarslan60 Bfduam çok umutlu değilim zaten canım hiç bir belirti olmayınca kesin olmadı diye düşünüyorum o yüzden de erken test yapmayacağım :)
Bfduam Candan_35 bende 7. günündeyim iğnenin, kramp vs olmuyorda, sanki hemen adet olucam gibi adet öncesi kasıklardan anlarız ya, öyle. İğne erken adete sebep olur mu bilmiyorum.
Candan_35 Asyarslan60 insallah hayirli haberler kuzum farkli belirtiler olabilir beklicez hayirlisiyla 🥰🥰
Candan_35 Bfduam 14.gunden sonra adet oluyon kuzum benim ilk catlatma ignesinde catlamamisti 15. Gun hemen adet olmuştum döngü igneye gore oluyo 2 hafta sonra adet oluyosun tutmadiysa.
Bfduam Candan_35 daha bi haftam var, erken başladı adet belirtim, sanki oldu olacak gibi. Böyle olunca umudum pek kalmadı.
Bfduam Candan_35 tutunma nasıl ağrıydı canım? Benim sanki regl olmuşum veya hemen öncesi gibi kasıklarım, kramp deģil.
Candan_35 Bfduam bende hep adet olcam saniyodum surekli geldi diye lavoboya kosuyodum bisey yoktu bakalim hayirlisi insallah kac gun oldu igne vurulali