Ozlemm1303 Kizlar merhaba, 36 haftalık hamileyim hiç idrarım yokken birden bire altıma kaçırdım asla tutamadım ilk gebeliğim idrar mi yoksa suyum mu geldi nasıl anlarım sancım vs yok
SekerDehasi Ozlemm1303 Benim öyle olmuştu . Tuvaletimdir diye lavaboya gittigimde bacaklarimdan suyun aktigini hissettim . 35+5 de yasadim 35+6 da dogum yaptim. Sizde kontrol edin . Su olsa bile kimisinde birden bire gelmiyor . Dikkat edin.
1999luanne Ozlemm1303 yanlış yönetmek istemiyorum ama bana su gibi geldi rengi beyaz oluyoms arkadaşım da tuvalete gitmiş bakti bitmiyor suyu geldiğini anlamış
Nazli_ayar Ozlemm1303 doktorunuzun, sağlık ocağındaki ebe hemşirenjzin falan numarası varsa hastaneye gitmenize gerek olup olmadığını arayıp sorun isterseniz.
Ufuk Ozlemm1303 Benimde oyl e oldu sonra sezaryanla doğum yaptım benim de ilk gebeligim 38 haftalık 6 günlük bebeğim oldu
Ozlemm1303 SekerDehasi su olursa devamı gelir bekle diye söylendi bekliyorum bende yarında kontrolüm var belli olur illa ki teşekkür ederim
Elif_g_a Ozlemm1303 benim de dün biraz ağrım vardı tuvalate sıkıştım ama tutamama gibi değil normaldi yani daha sonra tuvalete gittiğimde rengi beyzdi ve biraz fazlaydı sanki sonra bitti suyum olabilir mi