iremmm1232 Merhaba arkadaşlar ankara şehir hastanesinde ayrıntılı ultrasona girecegim ama ultrasın bitiminde ultrason resmi veriliyormu bilgisi olan varmı
Cansurts iremmm1232 Ben özel hastanede yaptırmıştım genelde detaylı inceledikleri için vermediler. Hastaneden hastaneye farkediyor mu bilmiyorum canım
Bktbll iremmm1232 ben bu hamileliğimde şehir hastenesine yaptırdım resim verdi ama pek belli olmuyor ilk gebeliğimde özele yaptırmıstım renkli usg resimde belliydi canım
Nazlimom iremmm1232 benim arkadasım orda çalısıyor detaylıya girdi bide renkli 3 boyutluya girdi ama bebiş sırtını gösterdi hep bende haftaya zübeyde hanımda gircem şehir hastanesinde bakmıolarmış fazla doktor tanıdık oldugu icin rica etmis bakmıs
Zehra9616 iremmm1232 sehir hastahanesi veriyo ablama vermislerdi yani ama suan bilmiyorum iyi randevu alabilmissiniz ben alamadim zubeydede yaptirdim
Zehra9616 Nazlimom ankarada sadece sehir hastahanesi ve zubeyde yapiyo ozeller haricinde ama sehir hastahanesi yogunluktan dolayi randevu vermiyo ben cok denedim yer yoktu
Asli06 Nazlimom zübeyde hanımı kendimce fikrim asla önermem en fazla 5 dk bakmışlardır ayrıntılıda ne fotoğraf veriyolar ne de gösteriyolar ilgi alaka sıfır niye geldiniz gibi bakıyolar berbat..
Nazlimom Zehra9616 o orda çalıştıgı icin cok önceden almıstı randevuyu ama zübeyde hanımda çektirmiş çevremdekiler ben özelde muane oluorum ayrı ücret cıkıor Zübeyde hanıma gitcem bakalım
Zehra9616 Nazlimom zubeyde 2 gun sonrasina hemen randevu veriyo sabah saatleri bombos oluyo hemen girip cikiyosun gittiginde odaya hemen girip kagidini vermeyi unutma yoksa cok bekletiyolar