Bebiscann tugbadugan0000 hep yanyana olunca bizde bazen sus pus oluyoruz ama genelde ben çok konuşurum, çocuk bu gün böyle yaptı, şöyle oldu, tv de şunu izledim çok güldüm veya çok ağladım, gelecekte şöyle yapalım, çocuklara şunu alalım felan
Busranze97 asdfg3 aynen valla kendi tarafım onun tarafı derken konu konuyu açıyor 😁 yeni kendi kendime açıyorum ama olsun napiym 😁
doruk_alpago tugbadugan0000 herşeyi konuşuyoruz. İş yerinden konuşuyoruz bebegimizden evimizden kendimizden konuşuyoruz. Birde cok dedikodu yapiyoruz😂😂😂 onun ailesini benim ailemi arkadaşlarımızı filan çekiştiriyoruz baya sohbet dönüyor😂😂
Ozlem2904 tugbadugan0000 valla Allah ne verdiyse yeri geliyo yaptigim yemeklerden ailemden onlarin basindan gecen olaylardan gun icinde yaptiklarimdan vs vs.. bunlari yemek sirasinda konusuyoruz daha sonra dizi izliyoruz dizi hakkinda konusuyoruz
SgeceC Bütün gün telefonla konuşuyoruz akşam eve gelince de sürekli konuşuyoruz ama ne konuşuyoruz hiç bilemiyorum çok saçma şeyler 😂
Sevgiiiigulll Ben en son Müge ve Esradaki olayları anlatıyordum piskopat gibi ne yaptıysam anlatıyorum sende korkma saçmalamaktan o zaman sus artık der 😂😂😅
MerveNur- tugbadugan0000 sevgiliyken biz de öyleydik hiç sevmezdim anlatmayı o zamanlar şikayet ederdi. Oda arkadaşımın sevgilisiyle konuşmalarını duyardım kız bii şey anlatınca taaa a’dan z’ye başlar anlatırdı onu örnek almaya başladım yıllar oldu şimdi eşim yeter artık sonuca gel ne diceksen söyle diyor 😂😂