Adileeselvi Kızlar birşey sormak istiyorum sizlere gebelikte temizlik malzemesi kullanımı bazı ürünler için kullanmayın diyorlar mesela yağ çöz Domestos gibi ama onlarsizda olmuyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz yada kullaniyormusunuz
kubraakbas Adileeselvi gebe olmadan önce de kullanmıyordum şimdi de kullanmıyorum ☺️ Temiz içerikli ürünler kullanmaya özen gösteriyorum bi çamaşır deterjanını değiştiremedim onun haricinde evde başka hiiic kimyasal kullanmıyorum. 6 yıllık evliyim
Gizemcetinn Adileeselvi valla tuvalet onsuz olmuyor takıyorum 2 tane maske klozet falan iyice temizliyorum elime de eldiven hani soluma aya çalışıyorum tabi zararı aza indirgemek için napalm yani mecbur kullanıyoruz
Gulsen54 Adileeselvi Mecbur ben kullanıyorum onlar olmadan temizlik yapmış gibi hissetmiyorum ama çok solumamaya çalış yine de dikkat et
Adileeselvi Deniz2961 Doktoruma sormayı unuttum evet onlarsiz olmuyor ama internete yazdım neler neler çıktı
Adileeselvi Gizemcetinn evet tuvalet Domestos mutlaka istiyor onsuz nasıl olacak bilmiyorum bı kaç defa eşim temizledi sağolsun ama insanın kendi yaptığı gibi olmuyor içime sinmiyor
Gizemcetinn Adileeselvi bizim gibi yapamıyorlar yine de doğru söylüyorsun çok solumamaya çalış havayı artık napalm
Cemle Ben bulantımdan ötürü temizlik yapamıyorum, deterjan kokuları da midemi aşırı derecede bulandırıyo😔 lavaboyu karbonatla ovuyorum. Aspritörü sirkeli su ve karbonatla temizledim. Organik bi bulaşık deterjanı aldım. Klozete ise cif krem kullanıyorum.