Kayaaelif Kızlar merhaba bugün hastaneye gııttımde hersey yolunda çok şükür 🙏 pazar günü degerım 146.41 dı bugün adet günüm normalde 405 çıktı doktor iyi dedı bana duphaston ilaç verdı ne işe yarıyor acaba kullan var mı?
Seymanurgun Kayaaelif evet dusuk sebebi olmasın diye tutunma için veriliyor ben asilama yaptırdığım zaman kullanmıştım sürekli
bebekomm Kayaaelif kafanı karıştırcak şeyleri boşver. Duphaston çok yararlı bir ilaç tutunmayı sağlıyor. Doktorunuz verdiyse kullanın bence. Ben de kullandım 3 ay
Kayaaelif Denizyildizii kullansam sıkıntı yaşamam degıl mı az araştırdım adet söktücü falan yazıyor ama bilemedım
Kumsalll23 Kayaaelif Bana doktorum duphastonu adet söktürücü olarak veriyor adetim geciktimi kullanıyorum birde rahim kalınlaşması vardı bende onun için vermişti gebelikte rahme tutulmasına yardımcı oluyor onu da duymuştum
Denizyildizii Kayaaelif yok yaşamazsın. Adet olamayanlar söktürücü hamileler düşük önleyici olarak kullanıyor
kubraakbas Ben klomen ve duphaston kullanarak hamile kaldım klomen çatlatıyor duphaston tutunmasını sağlıyor
RefBrs Kayaaelif ilaç eğer hamilelik var ise yumurtanın rahime tutunmasını hamilelik yok ise adet söktürücü olarak kullanılıyor ben ilacı kullandığım ay hamile kaldım içiniz rahat olsun bi zararını görmedim
RefBrs Kayaaelif ben bir ay kullandım hamile kaldım şimdi 7 haftalığım geçen haftalarda lekelenmem olduğu için progestan verdi şuan onu kullanmıyorum