dalin Rumeysaozcan canim alisveris yaparken telefona guvenlik sifresi geliyormu mesala 3d guvenlik falan yoksa direk geciyor mu
Asu33 Ben de makosen almayı düşünüyorum da çok şükür ali expressten alışveriş yapmam çin malı deyip gizliden gizliye alanlardan değilmişsiniz 👍😍
Emnemrahf Asu33 çin malı zaten türkiyedeki çoğu ürün çin malı ve şu ınstagramdaki bebek ürünleri satan sayfalarda ordan getirtiyor bariz belli fotoları dahi aynı
Emnemrahf Aliexpresten geç geliyor aynı ürünler WİSH uygulamasında da var bende ordan getirtiyorum ilk kızıma makosen almıştım 8 tl ye 😳 ve cokda güzeldi hala yıpranmadı duruyor bi bakın derim
Duyguanne Emnemrahf wish uygulamadi nasıl canım. Onu duymadım hiç teline mi indiriyosun. Bende bakiyim 🤗
Adelimm Emnemrahf sayende simdi bende baktım da 4₺ falan yazıyor yanlıslık yoktur değil mi ay bılemedım guvenılırdır değil mi bı sorun olmaz heralde bi sürü bişe beğendim cunku
Asu33 Emnemrahf Kesinlikle katılıyorum o kadar para verip üstüne hala ali expressten alışveriş yapmam diyen sözde çok bilinçli anneler var 😁😁
Emnemrahf Asu33 saçmalık ya ben yiyemiyom al sen ye parayı der gibi 8 tllik makosena 30 tl artı kargo odemek nedir yaa 😅😅🤭
Emnemrahf Duyguanne uygulama canım indiriyosun coğu ürün 15 günde geliyo ve gayet kaliteli ben bi çok ürün aldım alıyorumda sürekli
GlinDirim Bende hiç almadım ama almayı düşünüyorum arkadasım ınstgramdan makosen aldı 30lıra alıexpresste aynısı 12lıramıydı ne yalan olmasın ve marka aynıı ayrıca ucretsız kargo 😂
Duyguanne Emnemrahf Aaa çok iyiymiş Geldiğine göre güvenilir de ozman😊tamam canım teşekkür ederim bende bi bakayim🤗
Emnemrahf Adelimm 4 tl ürün bedeli 4 tl de muhtemelen kargo vardır alt kısımda vönderi bilgilerinden bakabilirsin herhangi bi sorun olmuyo ben bir çok şey aldım isteyene fotoda atarım yani
Emnemrahf Adelimm her ürünün kargo parası farklı birde alırken müşteri yorumlarını okursan daha faydalı olur ben o şekilde alıyrum telefonuma kılıf aldım mesela kılıf artı kırılmaz cam gelicekti cam yolda hasar görmüş hemen para iadesi yapalım dediler ilgileride süper