Nymphadoraa Ayse0771 ben normal doğumu hiç düşünmedim hep sezaryen doğum yapacağım diyordum. Bunda annemin normal doğum hikayeleri etkili olmuş olabilir 🙄 bebeğimin boynuna kordon dolanınca da hiç riske atmadım zaten direk sezaryen oldum
Happymommy Busra2013 hangi sehirdesiniz? Doktorunuzdan memnunmusunuz? Ben de isvicredeyim o yuzden sordum yeni hamileyim
Busra2013 Happymommy ben aarudayim affolternde doktora gidiyorum bilmiyorum kadin ilgilenio herseye bakio ama benim icime sinmiyor degistirmek istiyorum sonrs 24 haftaligim ztn 4.5 hafta sonra buyuk hastsneye gitcm diyorum insallah iyi bi doktordur siz hangi sehir
Happymommy Busra2013 ben bern’deyim. Daha doktora gitmedim, gelecek hafta gidecegim. 8 haftalik şu an. Ilk hamileliyim yurt dishi oldugu icin cok tedirginim ilgilenmezler, biseyi aksatirlar falan diye
Busra2013 Happymommy benimde ilk gebeligim burdakileri okuyorum o yuzden doktorun bilmiomu diyorum mesels burdskiler detayli ultrasyonu basks hastnelere sevk edilip yspilio benim kendi doktorun 15 fk surdu bakti kalp odaciklsrins kucuk beyib fln hersdy cok iyi dedi altan acilma varmi her gittihimde bakio fln bilmiyorum allah bizi iyi doktorlarls karsilastirsin
Happymommy Busra2013 Amin, canim. Peki kontrollere kac haftadan bir gidiyorsunuz? Ikili test filan yaptirdinizmi?
Busra2013 Happymommy ysptim ikili test 12 haftads yaptim allaha sukur hersey iyi cikti 4 haftada bir gidiyorum suan 24+1 haftadayim dun gittim Kontrolle iste detayli ultrsyon yspti 4 hafta sonrs cagirdi seker testi yspckmis
Aslicrn Hzlkaya 2.yi 18 ay sonra mı normal doğuracaksın bende hamileyim aralarında 26 ay olcak ama yaparlarmı normal en az 4 yıl diye biliyodm
Toprak_hira59 Aslicrn benim 10 sene gecti ama dr.um tavsiye etmiyor kesinlikle rahmin yirlitma riski varmis en bebegin hem benim hayati tehlikem varmis olurda sana birseybolmaz bebegine olursa kaldiramazsin rahminde yirtilma olasiligi cok yuksek hic riske girmeyi kabul etme dedi o yuzden yine sezeryan olucam 🙏🏻
RasimEfemoms Ayse0771 ilk daha kolay diye direkt sezeryan düşündüm sonra dedim ki bunca kadın doğurabiliyorsa bende doğururum. Daha ilk gebeliğim bu. Net şekilde aksi bir durum olmadıkça (çocuğun ters durması, çatı darlığı vs) normal doğum düşünüyorum
belis_4 Ayse0771 Noal doğumdan korkuyodum. Sezeryan istedim 😁 doktorum şaşırmıştı ısrar etti Normal için ama benim istediğim oldu. İyiki olmuşum her anı çok güzeldi
Hzlkaya Semanuryvz valla kızımı alıyorum sürekli yürüyorum 2-3 saat 😂 pilates topuyla hareketler yapıyorum nefes egzersizleri yapıyorum ama doktorum 37ye kadar net bişey diyemeyiz dedi birazda oğlumun dönüp pozisyonunu almasına bağlı 😂
honeyland Ayse0771 son ana kadar normal düşünüp son saatler kala sezeryan a döndüm Allah’ın işi mi diyeyim ilahi bir şeymiydi aklım almıyor ama normal isteyip sezeryan oldum herkes normal doğurmamı istıyordu ve bekliyordu doktorum BİLe 2 kere geldi gitti yanıma normal dogurabilirsin diye sezeryan oldum sonunda kendi kararım ☘️
Toprak_hira59 Ayse0771 ilk kızımda 17 yasindaydim normalden cok korkuyordum sezeryan istedim dr.um cok israr etmisti normal yapalim die vaz gecirememisti beni 😅 smdikide mecburi sezeryan olcak ama hic pisman degilim ufacik bi aci cekmezmi insan hc birsey hissetmedim ne dogum sirasnda ne sonralarinda 😊
Aslicrn Toprak_hira59 evet riskleri çok fazla ama benim arası çok yakın 26 ay olcak iki sezeryan arası o yüzden çok korkuyorum 😔