Kumsallina95 Herif diyor az kaldı erkek arkadaş olcaz ,🤣🤣 hamilelik hormonları ve tüyler çene altı göbek vs vala dert ya 🤣 traşa gideriz yakında heriflerle 🤣
Nebyaa Kumsallina95 ay hele benimki çok takıntılı bir tel kıl görse Mahmut abi nolcak bunlar diyo ee napalm yani mahmut abi olmayalım diye her dakika agdayla mi dolaşalım 😅
Civcivinannesiii Kumsallina95 yaaa bu erkekler niye boyle yaa benmki benle ugrasiyo😂😂 Gecen gel gardas bi resim cekinek diye geldi Acta bacaginin killarini oreyim diye dolaniyo arada😂😂😂😂😂😂
Betl Kumsallina95 benim tam tersi bacaklarımda koltuk altı çıkmıyor nerdeyse çok seyrek ama alt bölge maşallah zaten alamıyorum inadına haftada orman oluyor
Kumsallina95 Nebyaa yok vala bacım tvdeki kadınlar gibi lazerli değiliz elimizin yetigince trasimizi oluyoruz 🤣🤣🤣 benimkide çok takıntılı 🤣
MerveeD Kumsallina95 ben lazerlıyım evlenmeden once gitmiştim suan 4 aylık evlı 3 bucuk aylık hamileyim hormonlardan sanırım ayva tüğü gıbı cıkmaya basladı yanı lazerli olsak da hormonlar bızı mahfettı
asdfg3 Civcivinannesiii benimki de dün bacaklarimi uzatınca fark etmis baktim tip tip bakiyor pijamami coraplarima sokarak geziyorum valla halimiz yok ugrasmayin bizimle😂😂
Kumsallina95 Civcivinannesiii napalim yani iki canliyiz ayol bebelerin kılarıda bizden çıkıyor 🤣 keşke kendilerinde hamile olsada anlasalar ah ah 🤣 durup durup yandan bana bakıyor 🤣
Civcivinannesiii asdfg3 hee valla hem kısın sıcak tutuyo kıl ahahahahahah Biz onlarin kilina karisiyoz muu😂😂😂😂😂😂
Kumsallina95 asdfg3 hormonlar kılları kıllarda herifleri coşturuyor bu böyle kesinlikle 🤣🤣 bende öyle gaffur gibi çorabın içine koyuyorum pijamayi ayak bitse çeneden dalga geçiyor ,🤣
Kumsallina95 Civcivinannesiii yok kız karissak erkek dediğin kılı olur diyor 🤣 ki benim koca tüysüz seftali belli avuç içi gibi kollarda tek tük 🤣🤣 kışın sıcak tutuyor ama elektrikte çarpıyor ,🤣🤣
Kbrayankkk2 Kumsallina95 Ayyy en son doğumda agdaya gittim daha da. Gidemedim dikislerim tam iglessin ve iyice uzasin istiyorum😂 ulenn kendi killarina baksinlar atletle oturuyor evde aldi çocuğu kucagina gogusune koymus killar var tabi gogusunde çocuk da ne bilsin bebek daha almis mi agzina killardan tekini bi tane kil var bebisin agzinda emiyor ulenn napiyon pislik dedim aldim çocuğu 😂😂 o yuzden bebeleri babalara emanet etmeyin cocuk kil emiyor yaa
Kumsallina95 Kbrayankkk2 aman yazık bebeye hayata başlarken babanın kıllariyla yüzleşti desene 🤣🤣🤣 bizimki tüysüz seftali kız 🤣 ben hormonlu Sergen oldum 🤣🤣 ben ilk kızımda sezeryandan önce ağda yaptırmıştım ondan sonra ağrı olur diye jiletten devamke öyle kaldı şimdi ikinciye hamileyim yine jilet cırt cırt 🤣
Nilh20 Allah’tan kocamın hiç öyle takıntısı yok. Önümü göremiyorum agdaya gitcem dedim de ben alayım istersen dedi♥️🧿
Kumsallina95 Nilh20 hey maşallah koca gibi koca desene 🤣 benimkide acıdı alma doğuma öyle git diyor manyak 🤣
Kbrayankkk2 Kumsallina95 Jilet de oramı alamiyorum düzgün o yuzden ya hemen çıkıyor bide kim uğraşacak😂 küçük küçük de kaliyor