Gulserenn21 Kizlar ben 37 haftalık hamileyim iki bacak arasında bikini bölgesindeki kemiklerime kramp giriyor neden acaba doğuma hazırlıklı yapıyor kemikler
Didemmmmm Gulserenn21 bende 37+4 üm aynı şekilde pelvik kemiklerimde ağrı hissediyorum . Özellikle ayaktayken ağrıyor Bende normal doğum istiyorum özellikle olsun diye 4. Aydan itibaren pilates yürüyüş squat yapıyorum 😉 2 haftadır da hurma yemeye başladım. Bu haftada ananas ve ahududu çayı içmemi söyledi doktorum. Bakalım hayırlısı olsun🙏🏻
Gulserenn21 Insanne Normal doğumu çok istiyorum insalah normal doğum olur yapmadığım egzersiz yürüyüş suguat kalmadı valla 😃😃
Kbrayankkk2 Gulserenn21 Bende değişikti bilmiyorum benim suyumun gelmesiyle doğuma gittim ama dikkat et 2,3 haftan var dogumuna kontrollerine git acilman olur suyun gelir doktorla iletişimin olsun ccantan valizin hazir olsun
Gulserenn21 Happy_001 benim bikini bölgesinde iki yan bacak kemikleri bir anda tutuluyor sızlıyor yuruyemiyorum inşallah doğum işaretidir bu
Gulserenn21 Kbrayankkk2 herşeyim hazır bugün cantamida hazırladım bakalım melegimizi bekliyoruz ne zman gelirse
Didemmmmm Gulserenn21 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gulserenn21 3 yıl aradan sonra sezeryan sonrası ikinci doğumu normal olmak istiyorum bunun için çok çabalıyorum özel bir doktorla görüştüm bunun için doktor olabilir dedi ama senin kendi sancilarin olması lazım dedi bunun için senin kendi çabaların önemli dedii