Yasemen Kızlar 5 aylık hamileyim haftaya tatile çıkıcaz nasip olursa havuza girmem de yüzmem de bir sakınca var mı riskli mi sizce bilgisi Olan yazarsa çok sevinirim içimi rahatlatmış olursunuz🌸👍
blackberry118 Yasemen Benim doktorum havuzu yasakladi.sorunsuz giden bi gebeligin var bir enfeksiyon kapsan erken doguma bile sebep olabilir o komlikasyonlari göze alamayiz ama temiz bir denize gidebilirsin dedi. Bulundugum yer de tum plajlar temiz degil bu uyari da bu sebeple.
Ozlemimm Yasemen bende 5. Ayımda tatile çıktım havuza kesinlikle girme ama deniz temizse bol bol yüzmeye çalış bana çok iyi geldi bütün Ağrı ödem herşey geçti.şimdiden iyi tatiller 😎
Flz Yasemen doktorum bana havuza girme ama denize girebilirsin dedi canım sen bilirsin tabi ama bence nekadar ilaçlanırsa klorlanırsa klonlansın bence yine de bakteri ve enfeksiyon riski var havuzda 🙄😳😳
Yasemen Ozlemimm gideceğim yerde deniz çok fena berbat havuza da giremeyeceğime göre böyle kaldım bana da yüzmek çok iyi Geliyor çok rahatlatıyor ama galiba olmayacak sağol Canım🌸
Mrvesn 39+3 deyim ve hergün havuza giriyorum hiç bir problem yaşamadım ☺️ Suda doğurma diye dalga geçiyor artık görenler. Doktorumda çekinmeden tatil planı yapabilirsin demişti. Sende doktoruna danışarak girebilirsin diye düşünüyorum canım ☺️