Aseless Merhaba güzel anneler 39. haftadayım kahverengi lekem geldi adet başlangıcı veya sonunda olan leke gibi ama afedersiniz sümük gibi parçalı değil sizce bu nişan mı doğum başlıyor olabilir mi hastaneye gitmeli miyim ???
Glser Aseless bence Nisan gelmiş ama doktorunuza sormakta bir fayda var yada yakınsa bir gidin zaten ona göre sizi gönderir sancini evde çek die
Betl Aseless nişan gelmiş canım çok yoğun kanama değil sonuçta evde biraz bekle sancin gelebilir yarın olmadı git doktora şuan gidip 2 cm ile yatış yaparlarsa pişman olursun çünkü belli bir oda bölüm içindesin saatlerin orda geçmesin hapishane gibi
Hatice1803 Aseless bende o lekelenme bir haftadir var az da degil yani doktura gittim 3 cm acilma var dedi ondan oluyordur leke dedi alttan muayene etti eve geldim kanamam oldu ona da gittim yine eve gönderdi telaş edilecek bisey yok
Aseless alparslanannesii1661 şuanda kasılmalarım oluyor ama bel ağrım veya adet sancısı gibi herhangi birşeyim yok evde sancı beklemek daha iyi degil mi ya insan bekliyor ama olunca da heyecanlanıp eli ayağına dolaşıyor karışık duygular içerisindeyim
alparslanannesii1661 Aseless haklisiniz evde cekmek cok daha iyi ama bende 39 um bugun kanaman olursa hemen bir gel gorun dediler acile lekelenme vs onun icin dedim sakin olun bol bol Allahim zorlastirma kolaylaştır diyin kendi kendinize
Aseless alparslanannesii1661 sağol Allah razı olsun darısı başına inşallah aynı haftadayiz seninle sanırım
Mlk_dlk Doktorum bana nişan pembe açık kırmızı sümüksü olur dedi, benimde kahverengi lekelenmem vardı ama açıklık için ebeler muayene etmişti doktorum o sebeple o leke geliyor dedi nişan değil bu dedi, bence siz doktorunuzu durumdan haberdar etmelisiniz
Sedefavc Bence bir gidin hastaneye zaten doğum başlıyosa kağıt imzalar eve geçersiniz duruma göre gidersiniz