MihrimahVeAnnesi Bugün 23+0 olduk çok şükür herşey yolunda birşeyi merak ediyorum bebek hareketlerini kaçıncı haftada düzenli oluyor bugüne kadar bol bol hissettim ama bugün bizim kız tembelleşti masallah 😂
Defne2018 MihrimahVeAnnesi aynıyız 23 4 oldum bende bugün ama benimki de bazen tembel hatta 20 23 arasında varla yok giydi şükür iki gündür içeride inşaat yapıyo sanki 😂
Aytaj7 MihrimahVeAnnesi 21+5 haftalik kizim cok az haraket eder hatta 3 gundur hic hiss etmiyorum.cok Endiseliyim.kilolu karnim bu yuzdenmi acaba((
MihrimahVeAnnesi annesi_ açıkçası panikledim bir an çünkü daha yeni kontrole gittim herşey yolunda çok şükür 😊
annesi_ MihrimahVeAnnesi çok şükür canım bişi yokmuş takma kafana düzelir öyle bişi olsa doktor söylerdi tatlı bişi ye sola yat Mozart dinle konuş bebeğinle seni duyar geçer bikaç güne
MihrimahVeAnnesi Defne2018 Ay maşallah ya ne güzel demek bu haftalarda tembellik tutuyor bebisleri ❤️❤️
MihrimahVeAnnesi Aytaj7 bilmiyorum ki canım bende tecrübesizim ama ben 23 olmama rağmen normalsa seninkide normaldir sonuçta daha çok minik 🌼