Betfer Kayısı hoşafı, nescafe Falan diyorlar anlamadım . Bide ağrılar için, dikiş izleri , korse için ne yapılması lazım ?
Elika0 Betfer dikiş izleri için dikişler düştükten sonra Contractubex krem kullanabilirsin. Korse için doğum sonrası toparlayıcı korselerden al heryerde satılıyor zaten ama düzenli kullanman lazım. Süt arttırmak için ben hümana stil tea kullanacağım klinik olarak kanıtlanmış tek çay markasıymış rezene çayı da içeceğim. Ağrıların için bol bol dinlenmen dikişlerini zorlamaman gerekecek.
ilkgozagrimhavinim Betfer uyuşukluğun geçtikten, ilk ayağa kalkışı atlattıktan sonra bol bol yürü. Kendini zorlamadan. Asla yatarak iyileşmeyi bekleme. Ne kadar çok yürürsen okadar hızlı iyileşirsin. 24 gün önce doğum yaptım. İlk bikaç gün hariç ağrılarım tamamen geçti.
Bbcln2913 Betfer sezaryen yapalı 3 ay oldu yazdıklarını bende hepsine bid çare olsun diye almıştım ama insanın gözü görmüyor sadece söylemek istedim
Kbrayankkk2 Bbcln2913 aynen öyle valla ayağa kalkamadım ağlıyordum sürekli wc ye de gidemiyorum korkudan dikişler bile agriyordu idrar yaparken kiz gülerken bile agriyordu dikislerim of diyom off korse morse takmadim tulbentle bagladim biraz sonra dedim zaten kalicak göbeğim bende sarmadim 1 haftada kalktım ayağa hayla da sizlar dikislerim 😂