Elif_20 Kızlar 37.haftadaym bugün perine masajı yapmayı denedim ilk defa ilk yapamıyo gibiydim sonradan yapabildm 10 dk kadar ama masaj bittiğinde parmaklarımda pembe lekelenme vardı. Yasayan oldu mu herhangi bir sorun olur mu?
-Ozge- Elif_20 bende günde 10 dakika yapıyordum ama herhangi bir acı veya leke gelmesi normal değil diye biliyorum nişanınız gelmiş olabilirmi? Doktorunuza bilgi verin mutlaka nişan geldiyse enfeksiyona açık oluyor bebek
Deletedmom93284 Elif_20 perine masajı yapmıyorum ama eğitimini aldım leke vs gelmesi normal değil muhtemelen nişanınızdır doktorunuzla görüşün mutlaka
Hayal_et07 Deletedmom93284 kaçıncı haftada başlamak lazım önereceğiniz bir makale ya da video tarzı bir şey var mı ?
mathildaa Hayal_et07 bende gebe okuluna gittim 32. Haftada baslayabilirsin dediler, ama kendi dr um 36. Haftada basla dedi
Deletedmom93284 Hayal_et07 34-35. Haftadan sonra başlayabilirsiniz. Önerebileceğim video yok çünkü internette yaygın bir bilgi kirliliği var ancak iki görsel ekliyorum doktorlar tarafından hazırlanılmış onlara göz atabilirsiniz 1. Görsel perine masajı nasıl yapılır? Görsel ile gösterim şeklinde Görsel perine masajı nasıl yapılır ile ilgili bir yazı