Nurrrbykdrn 37+2 haftalık hamileyim bebeğim 2 hafta geriden geliyormus. Böyle durum yasayan varmı bilgisi olan varmı? Ne gibi durumla karsılascam soruyorum bişi demedia doktor. Lütfen akıl verin yardımcı olun.2 saattir aglamaktan caresizlik mahvetti 😥😥😥
iremakp_46 Nurrrbykdrn bende şuan 35 haftalığım 33 ken gittim kilosu 1800 gr dedi 31 haftalık gibi dedi.
melekimserra Nurrrbykdrn benim kızımda 35 e kadar normaldi 35 den sonra hiç kilo almadı 39 da hala 36 hafta görünüyor du doktorum bişey olmaz demişti çok şükür şimdi kızım 3 yaşında sizde doktorunuza sorun zaten Allah korusun bir sorun varsa şöyler üzmeyin kendinizi
Cansurts Nurrrbykdrn Benimde aynıydı doktorum ikili tarama ve dörtlü taramaya göre gerilik falan yok gayet sağlıklı suyunda iyi sadece tarihi değiştireceğiz dedi. 6 mayıstan 16 mayısa attı doktorum. Doktora sorun açıkladın açıklaması lazım 🤷🏻♀️
Bsrtncsoy iremakp_46 ay ben bu işi anlamadım neye göre kime göre böyle söyleniyor.31 de 1700gr di bana da 2 hafta geriden geliyor dedi.
swetty_18 Cansurts benımde bugünkü randevumda 10 gun gerilik cıktı..kılosu da 750 gram boyu 32 cm mınyon bebek dedı..26+1 ım..ıkılı tarama ve ayrıntılı ultrason yaptırdım ıkısıde temızdı sonuçlar ..suyuma baktı oda iyi dedı…bugünden berı ağlıyorum bende gelişim geriliği mı bu sımdı dıye
Cansurts swetty_18 Üzülme canım doktor önceki ölçümlere bakarak geriden mi geliyor yoksa normal mi ona göre ayarlama yapıyor. Hiç kendini strese sokma bebeğini düşün. Doktor sıkıntı yok dediyse yoktur. İçine sinmezse arayıp tekrar sor veya bir sonraki kontrolünde sor önceki ölçümlerle karşılaştırabilir
mathildaa swetty_18 Nurrrbykdrn Bizde de öyleydi 31 haftada. Dr um gun içinde oturma surekli soluna yat dedi ve mümkün oldukça soluma yattım, 35. Haftada yakaladık haftasını. Önerim bol bol solunuza yatmaniz
swetty_18 Cansurts ultrason da AC yazan kısım 10 gun gerıden gelıyor..bebeğim plesantanın arkasında ben beslenmeme dıkkat etmeme rağmen ondan dolayı beslenemıyor mu anlamadım kı
Cansurts swetty_18 Canım internette bile hata payı olabilir yazıyor. 7 günlük sapma olabilir bu ölçümlerde diyor. Doktoruna sor en iyi o bilir ben ne dersem diyim. Fakat birşey yok dediyse de kendini düşünerek yıpratma sor işin rahatlasın annesin sen bilmeye tabiki de hakkın var
Nurrrbykdrn Cansurts sordum canm haftaya bidaha cagırdı. Konusurz falan dedi. Kime sorcam 1 2 haftadan skntı olmaz diyorlar. Ben biraz ilk olması tecrubesizlikten korktum.
Papatya-Kokusu Nurrrbykdrn Sorun etme bebeğim 33 hafalıkken 31 hafayla uyumluydu 1830 gr doğdu solunum sıkıntısı yüzünden küvezde kaldı seninkinin haftası gayet güzel
Nurrrbykdrn Bsrtncsoy herkese diyorlar demekki. Bende az önce YouTube vidio izledim 1 2 haftadan geriden ve önden gitmesi Bi skntı sayılmaz diye o biraz rahatlattı
Glser Nurrrbykdrn aglamana hiç gerek yok cnm son haftalarda zaten alamayaniliyor haftan baya ilerlemiş sıkıntı etme bebekte bir sıkıntı yoksa kg falan gelsin geriden toparlar neyi geriden geliomus kg su mu
Nurrrbykdrn Glser Bi an duyunca öyle Bi ilk ve tecrubesiz olunca üzdü cnm ya. Özel karın cevresi 2 haftadan geriden geliyor dedi
tgba715 Nurrrbykdrn karın çevresi mi geriden geliyor yoksa genel gelişimi mi? Eğer sadece karın çevresi ise bu bi problem değil minyon bebektir
Glser Nurrrbykdrn onemli bsy değil cnm hiç üzme canını boşuna zaten doğumuna az kalmış sen onu en güzel şekilde besler geliştirirsin
Selin12- Nurrrbykdrn canım 2 hafta geride olması ya da önde olması çok problem değil korkulacak bir şey değil kilo yapan yiyecekler yemeye dene canım belki kilosunu yakalar
Bsrtncsoy Nurrrbykdrn söylerken üslubu da önemli sanırım.Surekli gittiğim doktor değildi zaten 32.hafta raporu almak için gitmiştim.pisman etti gittigime.Kendi doktorumda bi sıkıntı yoktu olsa o derdi zaten.Perinatolojiye sevketti acil nst falan istedi.Kendi doktoruma güvendiğim için gitmedim hiçbirine ama içime de kurt düşürmedi değil