Annneeciiiikkkk Merhaba arkadaşlar ana kucağı aldınız mı yada ana kucağı mı yoksa bebek hamagı mı ne aldınız tavsiyeler neler yardımcı olur musunuz
Deletedmom_33 Annneeciiiikkkk Bebek arabsini travel aldım çok durmazsa pusetin sallanma özelliği var onu kullanirim ilk zaman sonra hamak düşünüyorum 😬
Karacam Annneeciiiikkkk ana kucağı aldım hamak evde gereksiz yer kaplıyor bebeğim 7 ayını geçti hala anakucağını kullanıyorum 😬
Amineninannesiii Annneeciiiikkkk ben aldım öyle marka bir şey değil sıradan Trendyoldan aldım oyalara odada kullanırım diye düşünüyorum
annembabam Ana kucağı aldım , benimle evin içinde kuyruk gibi gezsin diye kıZcem😂 fisher Price müzikli titreşimli .
Semra12344 annembabam cnm onu kaç aya kadar kullanabiliyor ya ilk bebeğim çok kararsızım nasıl birşey alsam diye
Nelmali Annneeciiiikkkk Anakucagi olmazsa olmaz kucak sevmeyen bir kızım var uyanıkken sadece onda duruyor uykusu gelince uyuyor ben de tüm işlerimi rahatlıkla yapıyorum sallamadığım için hamak bana uygun değil o yüzden bir fikrim yok 🤷🏻♀️
PrensesFiona Annneeciiiikkkk civilden 150 liraya ana kucağı aldım şuan 170 olmuş. Daha kullanmadım ama kullananlar memnun. Titreşimli ve müzikli.