Fatma_4224 Royem62 benimde 27 günde bir geliyor ama önceki ay 26. Günde geldi bunay 26 mı olur 27 mi olur bilmiyorum açıkcası
Deletedmom4548454 Fatma_4224 canım benim ya insallah çektiğin cefaların sefasını da görürsün hep birlikte güzel günler görelim 🙏
Fatma_4224 Asyarslan60 hadi hayırlısı olsun inşallah canım rabbim güzel haberlerini almayı da nasip etsin
Fatma_4224 Royem62 canım mfk yöntemi nasıl oluyor ya valla internet den de bakamadım müsait olamayınca
Royem62 Fatma_4224 adet bitimi ilk gün ilişki yaşayıp 2 3 2 3 ar ile ilşkilere devam etmek demek kuzum yda 8. Gün ilişkiye grip 3 4 3 aralıklarla ilişki yaşayacaksın d vitamini ve 4 lünarı sütü polen karışımı tüketiceksin folat tüketiceksin stres yapmayacaksın olmuş gibi için rhat emin şeklde düşücineceksşn bu şekilde instegramda sayfası var takip edebilirsin ❤️
Fatma_4224 Yaprak- güzel düşünelim güzel olsun ama bazen güzel düşünemiyorum umutsuzluğa kapılıyorum adet gunum yaklaşınca ama ne bileyim inşaallah hsyırlsıı olur herşey gonlumuzce olur
Nazmila1978 Fatma_4224 evet kan testi vericem ama sadece gebelik için değil, ilişki sırasında kanama oldu ilk defa, bu yüzden Rahim ağzı yarası mı değil mi, yada başka bir şey mi diye
Fatma_4224 Nazmila1978 anladım canım benimde bazı zaman oluyordu ama sonradan geçti gitti eger ilişki sırasında yeterince ıslanma olmuyorsa ve sert ilişki oluyorsa oda etkiler
Eyll123 Fatma_4224 inşallah tutar bu sefer kuzum. Ben de bu ay takip edildim. İlaçsız bir yumurta m büyüdü 19mm oldu. 4 gün peş peşe değerlendirdik bakalim bat 26 27 Kasım
Fatma_4224 Eyll123 hadi hayırlısı canım biz gunluk değerlendirme yapamıyoruz doktor gün aşırı yada 3 gune bir önerdi bizde uyuyoruz mecbur yumurtam 21 mm iken ertesi gün ilişki yaşadık işte dedğim gibi adet bitiminden sonra 3-4 kere anca ilişki oldu olursa olur olmazsa elimizden gelen bişey yok vallaha
Fatma_4224 Royem62 bu ay öyle olmadı ama diğer ay kesin deneyeyim inşaallah canım aslında dediğin arı sütü polen propolis karşımı sayfasını takip ediyorum drmfk nın önerdiği sayfayı ama kart ödeme var kapıda ödeme olmaması beni biraz üzdü kart vs kullanmıyoruz o yüzden bi şekilde olmazsa tanıdık birisine karışım yaptırcam
Miniktirtil Benimde 29 Kasım ama zaten yumurtlayali iki gün oldu her ay her ay bekle bekle insan artık umutsuzluğa kapılıyor 🤦🏼♀️
Fatma_4224 Miniktirtil kesinlikle katılıyorum her ay olmayınca da bir umutauzluk kaplıyor içimi bu ay olmadı yine diye inşaallah hayırlısı olur da bir an once gebe kalırız
Rina Fatma_4224 Benim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu. Yumurtlamayı 17. günde gördüm, normalde 14. günde olurdu hep. BAT için de bir uygulama 28 günde biri hesaplayarak 26 Kasım diğeri de kanamam geciktiği için 29 Kasım diyor. Kimyasal sonrası tarihler karıştı😐
Fatma_4224 Rina cok üzüldüm canım rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah bu ay kesin tutar ve bebegıne kavuşursun geç yumurtlamak hamile kalmıcagın anlamına gelmez inşaallah tutar 🤲🏻🤲🏻
Eyll123 Fatma_4224 21mm iken ilişki odiysa iyi. İnşallah tutar. Kacmm de çatlar dedi acaba. Benim 199mm iken hemen akşam ilişki olsun dedi