Asenali Asiye71 biraz geç kalmışsın canım bende 20. Haftaya giricem 21. Haftam da kontrollerimi yaptırdığım hastanede olucam biraz pahalı Devlette de randevu bulmak imkansız gibi bişey
Asiye71 Merve_KOPUK evet 22 de yaptirmam gerekiyordu zaten ama yaptiracak yer bulamadim bir turlu yapilmaz mi artik
Asiye71 Asenali evet ya kacirdim saniyorum ankaraya gidelim diyorduk esimle ama bir turlu firsat bulamadik kirikkaleliyim ama yazin tasindik buraya o yuzden pek fikrim yok hastaneler hakkinda
Asenali Asiye71 İstanbul da oturduğum semtte ki özel hastanede yaptırıcam 500 tl gibi bir fiyat verdiler daha uygun olanı da vardır ama genelde çok pahalı ya
Asiye71 Asenali anladim orada secenek çoktur detayli ultrason icin ama fiyatlar heryerde yüksek galiba bi arkadaşim kayseride 800 liraya yaptirmis.kirikkalede de bi özel doktor yapiyormus yavuz simsek diye 600 lira dediler fırsat bulup gidemedim malesef
bircanozyn Asiye71 yaşam da da 500müş galiba Ankara Zübeyde hanımda ücretsiz yapıldığının söylediler bende hamileyim ve kırıkkalede oturuyorum