Burcusrkn Ben✋ hızlı çalışan metbolizmamdan dolayı sık ishal olurdum gebelik öncesinde , gebelikte de devam ediyor 29 haftalığız bazen azaldığı dönemler oluyor bazen artiyor ama genel olark sürekli ishalim diyebilirim 😒😁
Mucizembenimle Burcusrkn yaa gecmis olsun sosyal hayatini etkilemiyormu disari nasil cikiyorsun mesela ben cok kaygilaniyorum
Yoncaarslan Mucizembenimle gyno ferro sanol kullanıyorum sanırım bu kan ilacı yaptı. Çok teşekkür ederim bakalım😃 hepsini yapacağım bugün şimdi patates yiyorum 🤰🏻
Hannah Mucizembenimle bende de daha önce oldu ama tamamen stresten kaynaklı diye düşünüyorum öncelikle kafanızı rahatlatın ve beslenmenize bir süre dikkat ederseniz atlatabilirsiniz. Ben bu hastalığa yakalandığımda internetten araştırmış ve bir blog keşfetmiştim ama şimdi bulamadım siz de biraz araştırın nasıl başaçıkabileceğinizi anlatıyor. Bitkisel şeyler ve yeme düzeni de çok etkili ama öncelikle psikoloji. Stres yapmayın!!!
Mucizembenimle Hannah elimden geldiginde dediklerinizi yapmaya calisiyorum ama bagirsak florasi bozulunca ve dediginiz gibi stres azda olsa cok etkiliyor bagirsaklari ve huzursuz bagirsak sendromu tedavisi olmayan surekli dikkat gerektiren bi hastalik maalesef 😔
PasaninAnnesi Mucizembenimle demir ilacı magnezyum ve antibiyotik kullaniyorum suan antibiyotik ishal yapiyo yan etkilerinde de yaziyo doktoruma sordum yapar dedi cok su icerek su kaybini engellemeye calisiyorum antibiyotik bitene kadar sürecek sanirim. Doktoruma ishal karin agrim var dedim yapar dedi yani antibiyotiğin yapmasini normal karsiladi bebek icinde birsey soylemedi
Mucizembenimle PasaninAnnesi evet ilac kaynakli sanirim seninki benimki stres ve bagirsak hasasligindan dolayi olan genel bir durum maalesef :(
Deletedmom444 Mucizembenimle enter germino Benim kullandığım probiyotiğin adı Hatta Eczacı bana dedi ki mayaladığım Yoğurdun içine katıyorum bir kapsül Sen de evde yoğurt yap Ben çalıştığım için çok yapamadım Ara ara yaptım kefir iç isal yapacak şeyleri yeme Geçmiş olsun bir şey olmaz merak etme
Burcusrkn Mucizembenimle çok teşekkür ederim, doktor bana istirahat verdiği için zaten çıkamıyorum pek, genelde gündüzleri oluyo aksam olmuyo o yüzden çıkarsam aksam çıkıyorum gündüz kendime güvenemiyorum 😐 zor gerçekten yasayan herkese geçmiş olsun ✋
Mucizembenimle ElifGuven saglikla gelsin insallah yavrularimiz benim hamilelik oncesine dayanan bir durum
Deletedmom444 Mucizembenimle benimki de 2011 de yaşadığım stresli günlerden sonra cıktı ortaya ve üzüldüğümde özellikle bağırsaklarim guruldamaya basliyor
Mucizembenimle Deletedmom444 cok gecmis olsun sanada bende hem agri hem guruldama hem ishal hepsi birlikte oluyor Allah kimseye gostermesin cok zor bi durumm 🙏🏻
Mucizembenimle Burcusrkn ay pardon canim ben magnezyum yapiyor sandim kullandigin ilac varmi peki bide kac haftaliksin
Burcusrkn Mucizembenimle kan hapı ve decavit kullanıyorum, ilaçlar yapıyordur belki diye kestiğimiz zamanlar oldu doktor tavsiyesiyle ama aynı devam ediyor 😮
Mucizembenimle Mirmirlokum Burcusrkn Bünyemizle alakali demekki Rabbim yardimcimiz Olsun insallah düzeliriz saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi 🙏🏻☺️
Mirmirlokum Mucizembenimle tabi ki dışarı çıkamıyorum çıkdığım zaman tuvalete yakın oturuyorum ama artık evden çıkmıyorum diyebilirim ben 34. Haftadayım az kaldı lohusalıkta olmaz inşallah diye dua ediyorum hem kanama hem bu çekilmez vallahi