Bildircininannesii Kızlar pazartesi günü kontrolüm var ama bu ara kafama cok takılıyor. Bebeğim erkek hep karnımın altında hareket ediyor 22 haftalık hamileyim herkes karnın asagıda diyor benim gibi olan var mı
FusunF Bildircininannesii o haftalarda zaten orda hareket eder ki canım ben 27+4 artık üste hissediyorum ama 22 de altta hissederdim
SgeceC Bildircininannesii sorun yok daha yeni yeni göbek hizasına çıkacak içiniz rahat olsun insanlar çok biliyor 🙄
SerraveAnnesii 22+5 haftadayım bende haraketleri sürekli aşağıda hissediyorum ultrasonda da hep aşağıda oluyor bugün doktoruma sordum bir sorun olmadığını söyledi 😊
SgeceC Bildircininannesii alakası bile yok cehalet işte napicaksiniz.. her geçen gün yukarı çıkacak en son ay midenizin orda ayaklarıni hissedeceksiniz kaldiki her hamilelik her bebek bir degil hiç takmayin kafaniza üzmeyin kendinizi böyle şeylere bende öyle ileri geri biseyler diyenlere hihi evet doğrudur öyledir deyip geçiyorum laf anlatilmaz
Koskafadime Erkek çocuğu aşağıda olur derler bizde hep . bnmide erkek 7 haftalık hamileligmde doktorum.asagi yerleşmiş dedi. Simdi 30 haftalık oldum hala aşağıda yürüyemiyorum resmen eziyet bana progestan fitil verdi hep kullndm simdi bile kasilmalarim arttı aşağı tarafa olan baskıdan bacaklarım paytak şekilde yürüyorum çok zor geçiyor erken olmasaydı bebeğim atlatrm diyorm .
Bildircininannesii Koskafadime bende öyle biliyorum doktor normal dedi ama Baska doktora git diyorlar 😂