elaweannesi Fnen ya canım ben bu 30₺ indirimi edemedim ilk indirdim uygulamayı yardımcı olur musun lütfen
Fnen elaweannesi canım bende direkt sepette indirim oldu ya bir şey yapmadım, yukarıda bi arkadaşta sıkıntı yaşadı ama sonunda olmuş onda bi ona sor istersen
elaweannesi Fnen yaptım canım ödeme adımında göründü çok tşk ederim sayende 126₺ ye 2 Li set awent biberon aldım şaka gibi tanesi o kadar normalde 😂 yalnız emziğe yetişemedim son amda 99₺ yaptılar bende ayrı buldum model farkı gene awent 2 Li 77₺ onu alırım
Ozlem2206 Fnen o setler asla kullanılmıyormuş canım aşırı gereksiz diyorlar sadece bebek boy tırnak makası yeterli bence
elaweannesi Boncugummmm Ewet canım Trendyol gibiymiş bende aldım walla 2 biberon 126₺ ye geldi bana şaka gibi
Fnen elaweannesi bende yeni bir hesap kurup tarak tırnak makası falan aldım 😂 bir şeyi ucuza alınca çok seviniyorum 😂
elaweannesi Melos12 yapabildin mi canım bendede olmadı sandım sonradan oldu yardımcı olayım olmadıysa
Melos12 elaweannesi oldu oldu kuzum 2 Li avent emzik 1 avent biberon 1 adete bebek vazelin 100 TL ödedim