DenizZ27 Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben adet tarihime göre 30 haftalık ultrason ölçümüne göre 33 haftalığım. Doğum için hangi tarihi baz alacağım.
Aylinim09 DenizZ27 bende adet tarihime gore 34 35 haftalik ultrasonda 32 33 haftalik Bende gelisimi geri degil ultrasonla gelisimi bir gidiyo.Dokdor bana dollenme gec olmus boyle soyledi ultrasona gore dogum uygulanicak soyledi
Poyrazin_annesi Tabıkıde ultrasona gore. Bıde 3 hafta önden gudıyosunuz tombıs bı bebek olcak sanırım 3 hafta daha beklersenız o bebek oraya sıgmaz aynısı arkadasımın başına gelmıstı ordan blyrm
Poyrazin_annesi Arkadasım 4300 dogurdu bebegını onunda daha 3 haftası vardı eger bekleseydı 6 kılo olurdu bebek😂 gercı bebek beklemezdı okadar karnında yeri daraldıgı ıcın sancı yapar
DenizZ27 Poyrazin_annesi bilmiyorum ki yani ben 29. Haftada gittiğimde bebek 1910 gramdı boyu 43 cm di doktorumuz 3 hafta önden gittiğini söyledi. Bende hangisini baz alcaz diye sormayı unuttum sizlere danışmak istedim 😊
DenizZ27 Poyrazin_annesi evet doktorumda söyledi. Bende düşündüm bu 40 haftaya kadar nasıl kalacak diye 😃
Luliko Ben detaylı ultrasona gittiğimde 2 hafta önden gittiğimi söyledi doktor ve muhtemel doğum tarihimi yeniden hesapladı. Dolayısıyla adet tarihi değil gelişime yani ultrasona göre baz alınıyor