[silindi] Somerkadir4 banyodan sonra göbeğim bacaklarım kollarım göğüslerim komple zeytinyağı direkt sürüyorum yediriyorum ovalayarak krem gibi. Duş almadığım zamanlar ise 2 günde bir sabahları kalkınca göbeğime göğüslerime kalçama sürüyorum normal bir şekilde direkt zeytinyağını azar azar elime dökerek. En güzel nemlendirici bence bir çoğunu denedim çünkü ben
Zehra5544 rumeysayar ben ilk hamileliğimde 2. Aydan itibaren her gece hindistan cevizi yağı kullandım çok fazla sismeme rağmen tek bir nokta bile oluşmadı. Şimdi de öyle yapacağım
Berrinkarabudak rumeysayar ozon yağı 4.ayimdan beri kullanıyorum 37 haftalık olduk sıfır çatlak. Doğumdan sonrada Bi süre daha kullanıcam. Bide duştan çıkmadan islakken bebek yağı kullandım hep.
Esrdnzz Haftaya kadar tek bir çatlağım yoktu. Hergün düzenli mustela ve yağ kullanmama rağmen.Fakat 35. Haftada 1 gecede çatlaklarım oluşmaya başladı.
_bus rumeysayar ilk aydan beri bebek yagı,vazelin buldugum tüm kremler fayda etmedi genetik malesef😐7.ayın sonlarına dogru basladı bende
Perilisa incimercan bende lierac kullanıyorum. Kese bir kenara sürerken bile pütürlü oluyor jel kıvamından dolayı
Azranasip rumeysayar ben 8 oldum hala yok. ilk aylardan beri zeytinyağı veya kantaron yağını kullanıyorum
Elif9068 incimercan ben ilk sürdüğümden beri sanki bi pütürlük oluyor şuanda 31 haftamdayım şükür öatlağım yok ama acaba sadece ben de mi oluyor diye merak ediyordum
_Seher rumeysayar Bio-Oil migros marketlerde de var trendyoldada ben 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım hiç çatlağım yok.
Ocak2022 rumeysayar bio oil 🍀 32. Haftamdayım henüz çatlamadım 🤭 sadece sürmeyi unuttuğum bir bölgem var orası çatladı 🥺 inşallah geçer doğum sonrası 😂
Tubaberen Karacam valla çevremde de kendimde de ilk dönem çatlayan görmedim. Son 3 ayda başlıyor .çünkü hızlı büyümeye başlıyor artık. Erken çatlayan ola bilir cilde göre ama son zaman çatlıyor genelde hızlı büyümeden kaynaklı. Ama göğüsler ve bacak arası ilk andan itibaren catlamaya başlaya bilir.
Elifmatyar aya kadar bebek yağı kullandım sonrasında Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım göğsüme de sürüyorum 6 aylık hamileyim şimdilik bir şey yok bakalım🥰
Nuraslan7 rumeysayar Biooil yağ kullandım 14 haftalık dan itibaren. Çok memnun kaldım. Arada hindistan cevizi yağı da kullandım.
Busra422 [silindi] Zeytinyağı kıllanma yapıyor diyorlar etkisi oldu mu bende onunla başlamıştım bunu duyunca bıraktım
incimercan Busra422 bence sadece zeytinyağ değildir, ben de lierac ve nemlendirici krem kullanıyorum, bende de karnımda tütlerde artış oldu, alt göbeğimdekiler daha kalın. Son 2 haftamda ağda yapmayı düşünüyorum o derece 😀
Nilayengn Neler kullandım neler lierac bio oil kantaron yağı badem yağı, malesef 34 haftada bir anda çatlamaya başladım..kesinlikle yapısal olduğunu düşünüyorum..