kalpatisi_ Semayse54 bilmiyorum açıkcası doktorunuz bişey söylemedi mi iyi yada kötü gibi bişey? Ben 22. Haftamda detaylı ultrasona girdiğimde bebeğimin kilosu 430 gr dı doktor kilosu iyi demişti ama şuan bi yorum yapamam sizinkine 🤷🏼♀️ Şuan bende 25. Haftamdayım dahaa girmedim usg ye o yüzden bebeğimin kilosunu bilmiyorum o yüzden 22. Haftanınkini söyledim 😊
Merveikratanem Semayse54 ben ikizlere hamileyim 20 haftalikken detaylida biri 313 gram diğeri 418 gramdi
211212g Semayse54 her bebek farklıdır tabikş ama sizinki biraz az gibi sanki ben 22 haftada gittim 560gr sizin haftanıza göre az gibi tabi dokyor daha iyi bilir o ne dedi peki
Sdnglhn Semayse54 Her gün 1 yumurta,kaşar peyniri,muz,1 kase yoğurt ve 1 bardak süt,1 avuç ceviz yoksa fındık ye canım toparlar.Doktorum bana bunları dedi seninde aklında bulunsun 🙏🏼
MihrimahVeAnnesi Sanki sizinkiler kaç kiloydu dedi kadın herkes kendininkinin kilosunu yazmış . 🤦 Her bebek farklıdır canım az veya çok ne desek yalan olur en iyi doktorun bilir . Doktor birşey söylemedi mi az çok veya normal diye .
Semayse54 21 haftalıkken 377 gram di ama bu ay hiç kilo almamis normel dedi hareketleride normel bende teredutte kaldm
aysegul-16 Semayse54 canim fazla takilma bazen yanilabiliyo doktorlar ulturasondan farkli oluyo dogdugunda illa kilo oynuyo benim oglumda 3.140 demisti oglun 2.815 dogdu
Semayse54 Bilmiyorum bı yanlışlikmi oldu hiç 25 haftada 450 gram gormedm arastirdm sanırım yedikleeime.dikkat etmedm kilo önemli değil sağlıklı olsunda ins diğer haftalarda kilo almış olur
miranbeyinmothersi Semayse54 kuzum bence az benim bebeğim bir hafta önden gidiyor bugün gittim 25+1 ama senin dediğin gramlar 22 hafta ile uyumlu. 25 haftalık bebeğin 600-800 arası olması gerekir sana kilo düşük demediyse bence başka bir doktordan daha fikir al sağlıklı olsun kilo önemli değil ama bebek gelişimi önemli olan ben sana başka doktora acil görünmeni tavsiye eserim