ozlemabdullah ben hamileliğimi öğrendikten sonra nerede bir kıyafeti çok beğenirsem ve fiyatında indirim varsa aldım ama dediğim gibi çok beğendiğsem.. Şimdi kıyafetlerine baktığımda mutlu oluyorum, kimini İzmit'den almışız, kimini Fethiye'den kimini Balıkesir'den.. Cinsiyetini bilmeden nasıl alıyorsun diyenler oldu. Hem erkeğe hem kıza uygun renkler alıyorum merak etmeyin dedim. Artık cinsiyeti de belli, yine öyle gidip bir günde bütün kıyafetlerini almadım, yavaş yavaş nerede denk gelirsem, beğendikçe aldım. Hala bile alma doğunca kilosuna göre alırsın diyenler var. En başından beri kimseye kulak asmamaya çalışıyorum. Kıyafet alma, demek üzücü bir şey ve kimsenin bizi üzmeye hakkı yok. Zaten bizim aklımıza bir sürü olumsuz ihtimal ister istemez geliyor hamilelikte. Her zaman olumlu düşünmeye ihtiyacımız var. Üstelik bebeğimize oldu da kavuşamadık, bir daha bebeğimiz olmayacak mı? Hadi diyelim o da olmadı. Ben aldığım 5-10 parça kıyafete mi üzüleceğim yoksa bebeğime mi. O yüzden bence, içine sinen çok beğendiğin kıyafetler görürsen, canın onu almak isterse o an, bence al, bu senin hayatın..