Sarisinbiiiranneeee Kızlar yarın boluya kahvaltıya gitmek istiyoruz. Sizlerin gidipte memnun kaldığınız veya duyduğunuz restaurantlar varmı 😊 şöyle göl kenarı manzaralı filan olsa süper olur 🙏🏻🥰 birde boluda gidebilceğimiz yerler nereler ? 🌸
MMmerve_ Sarisinbiiiranneeee esım bolulu canım asık oldum resmen göynüğe gıdın cok guzel abantta kahvaltı mekanları var konaklama yerlerı var bungalov evlerı var. Yedıgöller bu mevsimde okadar guzelkı yani boluda cok gezılıcek yer var ama başında bu yerler gelıyo
MMmerve_ Sarisinbiiiranneeee gölcük tabiat parkı var ıcınde yapay göl var orda kafelerde var oturup kahvaltı yapabılırsınız acıkcası ful bolu gezısı ıcın ıkı gun ayırsanız bıle az😊
Elfilayda Sarisinbiiiranneeee Abant yolunda Cemil piknik var o kadar güzel ki kahvaltısı bence en iyi kahvaltı mekanı ben çok beğendim şöminenin yanındaki masaya da oturursanız ohh mis ama rezervasyonlu çalışmıyor yer bulursanız oturuyorsunuz kişi başı 75 tl inşallah yardımcı olabilmişimdir😍
Sarisinbiiiranneeee MMmerve_ kesinlikle öyledir biz ankaradan günü birlik hem yürüyüs amaclı hem kahvaltı icin gidicez 😊 gölcükte kahvaltıyı merak ettim ama gidipte memnun kalmamaktan korkuyorum googleda restoran yorumlarını okudum yarı iyi yarı kötü yorumlar 🙈
Saadet14 Sarisinbiiiranneeee Yedigoller uzak canim sabahtan erken gidin ama kahvalti icin abant yolu üzerinde cok guzel mekanlar var istediginize oturabilirsiniz abant ve gölcük kesin gidin görün.
MMmerve_ Sarisinbiiiranneeee evet baya uzun yedıgollerın yolu bıraz bozuk yanı saglı sollu gıdılıyo sureklı yol bıraz dar ama yavas yavas etrafa bakına bakına gidebilirsiniz yedıgollere gıtmeyı dusunursenız gölcugu dusunmyın arasında mesafe var cunku
MMmerve_ Sarisinbiiiranneeee memnun kalmama gıbı bısey yok cunku hem yuruyus yapıp hemde karnınızı doyurabılırsınjz😊 4senelık bolu gelınıyım ben kayserılıyım aslen bızım oralardan sonra ve canakkaleden sonra en sevdıgım sehırdır bolu😇