[silindi] MerveeD valla benim normalde azdı, lazerle bitti diyordumki hamilelikle yeniden başa döndüm gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Umarım geçici bir durumdur, doğurayım koşacağım lazere😂😂😂
MerveeD [silindi] bense aynısını düşünüyorum suan bir an önce lazere gtmek ıstyrm sadece özel bölgemde cıktı ama ay başı doktoruma soracağım bir de atışlıya gttım tamamen sonuc almak ıcın ama bu hormonlardan dolayı ıse yaramadı
-Arya- Plastikkupa 35te yaptırdım bir de 39 a gelince yaptıracağım, uzun süre çıkmıyor rahat oluyor. Bende jiletten 32.haftada döndüm zor oldu ama iyiki katlanmışım yaptırmışım diyorum 😊
Plastikkupa havvatolga ben de özele gidiyorum fakat özelde olsa doktorun birebir doğurtacağına inanmıyorum gene ebelerle ortaklaşa çalışma oluyır . Hoş özelller zaten kesip biçme sezeryan taraftarı ama benim ki şimdilik normalde yapabiliriz gibi duruyor dedi kesin değil
havvatolga Plastikkupa ole zaten ama doktorum gidenleri dogurtmus gerekirse cagirtirim onemli degil yani daha niye gidiyorum ozele giderim devlete. Yarin muayenem var konuscam zaten bakalim hayirlisi 😁
Mervexxx Plastikkupa mikrop kapmazsınız ama jiletten yeni döndüğünüz için canınız çok yanar 😌 son haftalarınızsa riske atmayın derim. Ben başından beri gidiyorum yeni alıştım acımıyor artık. Ama şuan dönecek olsam ağdaya dönmezdim. İlk 2 si çok acılıydı çünkü
ilydsrn Kızlar 37 ye girdim ağda yaptırsam doğum başlamaz dimi 🙊 eşim şehir dışında iki gün sonra gelecek ama yarın da doktor randevum var bilemedim🙄
Birann Plastikkupa canım ben cok alakası olduğunu düşünmüyorum sadece rica etmek lazım hamileyim yenı kutu açarmısın diy eben hep yenı paket açtırıyorum gittiğim yerde gereksirse eksrta parasını öderim ve dikkat edilmesi gereken ağdacı kullandığı çubuğu birden fazla kez aynı ağdaya sokuyorsa oraya gitme o hiç steril olmaz.