Belirlenmedi 7 haftalıkken gittiğimde bebeği görmedik en geç ne zaman görünür bu durumu yaşayan anneler var mı ?
asdfg3 Belirlenmedi ben 7 de görmüştüm ama cok cok küçüktü, biraz ultrason cihazida fark ediyor ama en gec 8 de görülür diye biliyorum zaten doktorunuz cagirmistir tekrar haftaya görürsünüz umarim
dml33 Belirlenmedi bn ilk 8de gittim doktor bebeği girmeyi hatta kalp atisi duymayi bekliyorz bu hafta demişti
ZeynepTC En erken 5,6 engeç 8 haftalıkken belirgenlişiyor diye biliyorum. Devlet hastanesi biraz daha geç söyleyebiliyor
asdfg3 Belirlenmedi kan testi yaptirmadiniz mi beta niza neden bakilmadi ultrasondan once bi kan testi yaptırmanız gerek sonucta
Belirlenmedi Sinemmmmm58 ilk ten beta takibi yapıldı keseyi gorğnce gerek duymamışlardı cnm sonra kalp atışları için çağırmıştı gittiğimde duymamıştım kese boş demişti
Ebru1234- Belirlenmedi eşimin zoru ile gebelik testi yaptım baktım hamileyim 😀 doktora gittim beta bakmadı direk ultrason ile baktı 5+6 haftalık hamileymisim 7 haftada gittim bebek gözükmedi alttan baktı 8 haftada minnacık gözüktü nokta kadar yine alttan baktı .10 haftada gözüktü benimki .
Ebru1234- Belirlenmedi ben ilk görünmedi diye aglamistim doktorum alttan muayene etti gördü boşuna üzülmüşüm simdi tekmeliyor 😀 hiç üzülme canım seninki de gözükür yakında . Doktorun alttan bakmadı mi