Halime0638 Clementinee valla kendi kendine bisiler yapıyor ama anlamıyorum 😂😂 bazen canimi yakıyor bazen minik minik oluyor hele bazen dönüyor mu napiyorsa çok değişik oluyor totosunu mu yasliyor kafasiylami itiyo anlamıyorum tuhaf hareketleri var 😂
Deletedmom_33 Clementinee Ben 20 den beri çok güçlü hissediyorum. Şuan 25+5′iz ama dün 8 gün önde çıktı 😬 Birde kıpır kıpır hiç durmuyor ☺️
Merveikratanem Clementinee valla çok değişik diger hamileligime göre çok ağrıyor karnım gerinlesince hergun aktifler nefessiz bırakıyorlar bazen ikiz olunca
Hayal0102 26 olduk biz ama bazen güçlü korkuyorum birden olunca bazen de saiın minik pıtırtılar😊 her gün hissediyorum çok koşturma içinde değilsem genelde hissediyorum yani
Bebegimveben0811- Bende 26 yim ama daha kasları eminim ki güçsüz tamamen kafasına gore bazen en fazla 3 4 hareket 🤷♀️
asyaebrar Clementinee Her gün hissediyorum uyuyup uyanık olduğu saatler belli genelde ama çok hareketli benimki çok sert tekmeliyor🙊🌸
Glser Clementinee 25 hafta 5 gunluk dışardan bile belli oluyor hareketleri baya güçlü her gün mutlaka hareket ediyor akşam olunca hiç durnuyor gece 1 e 2 ye kadar birde sabaha karşı 6 da çok ediyor
seddkilic05 Clementinee benimki maşallah en başından beri cokk güçlü vurdu mu hoplatıyor pehlivan doğurcam sanırım maşallah nazar değmesin oğluma 😂😂😂
Gamze890 Ben ikizlere gebeyim 25+3 her an hareketliler bazen o kadar canım açıyor ki annem yapmayın die konuşuyorum