kardelenakyoll 4+6 dayım iki gün önce betam 1509du bugün aşırı kasık ağrım var. Doktor randevum cuma günü keseyi görcekmişiz. Sizce daha önce gitmeli miyim? Sağlıkçıyım yoruluyorum koşturma halindeyim. Bu beni biraz korkuttu🙄
okuyor kardelenakyoll akıntı var mı? Benim kasık ağrısı ile beraber kahverengi akıntım olmuştu. Hemen gitmiştim. Progestan başladılar.
bebeklibirisi kardelenakyoll haftanıza göre betanız ne kadar yüksek şaşırdım inşallah önemli birşey değildir siz yine de gidin isterseniz
begonvilko kardelenakyoll benim de haftalarca adet olacakmış gibi agrim vardı. Rahim genişliyor dedi hep doktorum. Eğer kanama ya da lekelenme yoksa normal dedi.
minikanne- ohoo ilk zamanlarım hep kasık ağrısıyla geçti ki bu çok normalmiş eğer lekelenme yoksa kan vs merak etme rahim büyüdüğü için oluyomuş
kardelenakyoll bebeklibirisi evet🤷🏼♀️ İlk öğrendiğimde 37 çıkmıştı iki gün sonra baktırdım 128di. Doktorum ayın 19unda 1500 lerde olacağını söylemişti ama benim pazar günü 1500lerdeydi. Hızlı ilerlemesinin anlamı be bilmiyorum
okuyor kardelenakyoll o zaman normal ağrıdır büyük ihtimalle. Siz yine takipte olun. Beyaz iç çamaşırı giyin ki bir şey olursa görünsün. Hayırlı olsun bebisiniz.