Aycaaa571 Kızlar yaşayan var mı? Kaç günden beri fitil kullanıyorum bana mısın demiyor çok kötü oldu afedersiniz üstüne üstlük çok kötü kaşınıyor napsam geçmiyor😔 kantaron yağı sürdüm aynı cerrahi işlem gerekir mi
whitedream Aycaaa571 hamilelikte mi çıktı önceden varmıydı acaba bende 1 ay önce oldu 3 tane şişlik oluştu 😟 şimdilik ağrı yok ama ilerlemeden o şişlik inermi ne yapmam lazım bilmiyorum 30 haftalığım kabızlık çok fazla yaşıyorum 😕
seon90 Aycaaa571 canm o bölgene dayanabildiğin kadAr kaynar su tut fiskiyeyle.benmki ödem toplamıştı doktorum söylemişti
f_y3360 Aycaaa571 tekrar doktoruna danış istersen benim doktorum bana hamilelik döneminde müdahale yapamayız ama hafifletmek için fitil verebilirim demişti.
Aycaaa571 f_y3360 danıştım fitili zorla verdi balı bezin içine kese koyup koy ya da kantaron yağı sür dedi yağın iyi gelmediğini deyince fitil verdi o da bildiğim kadar yardım ederim dedi dahiliyeye gitmen gerekiyor dedi
Taze1anne f_y3360 Sıcak su iyi geliyormuş evet ama hamileler kesinlikle bunu yapmamalı, rahimde yumuşamaya açılmaya sebep olur sıcak su bu da erken doğum riski oluşturur. Duşta bile bizler için sıcak su çok zararlı.
Aycaaa571 whitedream evet hamilelikte demir ilaçlarından dolayı oldu kabızlık yok ama demir ilaçları bağırsaklarımı bozunxa o da çok ıkınma yaptı öyle kaldı
seon90 Aycaaa571 hemoroid cerrahi işlem görmediği sürece geçmez canm ama baya küçülmüştü canm çok faydasını gördüm.özellikle kaşınmasına çok iyi geliyordu