Busra2013 Gzmmmmmm11 24+0 kılosu cok az doktor haftasına uyumlu dedı ama ben begenmedım dun gıttık 500 gr 30 cm🌽❤️
Gzmmmmmm11 Busra2013 bende 21 haftalikken gitmiştim 29 cm 500 gram bebeğime kilo yapması için belli başlı şeyler yiyorum ne yalan söyleyeyim tombik bebeklere bayılıyorum🥰
Busra2013 Gzmmmmmm11 ya benım fazla kıloda gozum yok tek korkum kuveze gırmesı 2500 olsa benım ıcın yeterlı ben kendım zayıfım genetıktır belkı kılosunun az olması😂ne yiyorsunuz mesela kilo icin
MucizeAnne_ newbabyno2 vallaha muz meyveleri çok yiyom ceviz kuruyemiş helva tahin , tahin pekmez bunlar kilo aldırır
Gzmmmmmm11 newbabyno2 kabak çekirdeği muz süt yumurta et her gün bunları yiyin aksatmadan ben süt yumurta et ağzıma sürmezdim hamilelikten önce simdi zorla yiyorum ama bebeğe çok kilo aldırıyor 🥰
Busra2013 MucizeAnne_ muz yumurta meyve cok yiyiorum ama sut fln icemiyorum kefir yok ys 2500 olurmuki dogans kdr olsa yeterli fazla istemem
Gzmmmmmm11 Busra2013 süt içmeye çalışın çok faydalı ben her gün 2 bardak içiyorum normalde bende hiç sevmem
ZZeynepP1903 27+5 te gittigimde 1130 gramdı suan 28+3 günlük olduk cumartesi tekrar kontrole gidicem bakalım almışmı kilo 💁🏻♀️